Simge Fıstıkoğlu'dan duygulandıran anneler günü açıklaması!

Geçtiğimiz ay ikinci kez annelik sevinci yaşayan sunucu Simge Fıstıkoğlu, kadınların hayatlarında aldığı en büyük kararlardan birinin bebek sahibi olmak olduğunu belirtti.

Anneler Günü’yle ilgili duygularını paylaşan sunucu, "Bebek sahibi olmak çok büyük bir karar” diyor. “Anne olmak; sonsuza dek kalbin bedeninden fırlamış halde dolaşma kararı" diyenlere hak verdiğini de söyleyen Fıstıkoğlu, “kalbimin daha önce hiç bilmediğim köşeleriyle tanıştırdı beni çocuklarım, önce oğlum, ardından kızım. Eminim sadece beni değil, annemi, ablamı ve kayınvalidemi de. İnsan kendi çocukluğunu da büyütebiliyormuş çocuğuyla, anne olunca anladım”

 

NTV İLE YOLLARINI AYIRDIĞINI DUYURDU!

NTV ana haber bültenini sunan Simge Fıstıkoğlu, 5 yıldır görev yaptığı NTV ve Doğuş Yayın Grubu ile yollarını ayırdığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Deneyimli spiker, kişisel Twitter hesabından veda mesajı yayınlayarak çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Fıstıkoğlu paylaşımında, "5 yıldır görev yaptığım NTV ve Doğuş Yayın Grubu'ndan ayrıldım. Bu süre zarfında haberden spora, siyaset programından seçim özel yayınlarına, bayram, yılbaşı ve tüm diğer program ve yayınlarda birlikte çalıştığımız tüm arkadaşlarıma ve güzel mesajları, yapıcı eleştirileriyle varlığını hep hissettiren seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonrası için de, sadece Doğuş Yayın Grubu'na değil, tüm Doğuş Holding'e ve çalışanlarına başarılar diliyorum. En kısa zamanda yeni projelerde görüşmek üzere" ifadelerini kullandı.

2. KEZ ANNE OLDU

Spiker Simge Fıstıkoğlu, bebeğiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Fıstıkoğlu, paylaşımının altına, 'Cennetten emanetimiz bir iken iki oldu, biz iki iken dört olduk. Tebrik eden, dualarını, iyi dileklerini paylaşan herkese çok teşekkür ederiz. Allah dileyen herkese bu sevinci nasip etsin, yeryüzünün melekleri bebekleri de korusun.' notunu ekledi.

Ünlü haber spikeri Simge Fıstıkoğlu, 2. çocuğunu dünyaya getirdi. Dün sabah saatlerinde doğum yapan Fıstıkoğlu, 3 kilo 395 gram kiloyla dünyaya gelen kızına İmge adını verdi.

Görkemli bir törenle 2018 yılında iş insanı Emir Tavukçuoğlu ile evlenen spiker Simge Fıstıkoğlu, 2. kez anne olmaya hazırlanıyor. Bir erkek çocuk sahibi olan Fıstıkoğlu, yeniden anne olacağını şu sözlerle duyurmuştu:

simge fıstıkoğlu anne oldu

simge fıstıkoğlu anne oldu

'Artık geri sayım! Allah nasip ederse büyüyecek ailemiz. Çok ama çok heyecanlıyım. Son haftalara kadar işime devam edebilmeyi umuyordum fakat bebeğim, bedenim ve doktorum istirahat etmemi söylüyor bana... Önce ayağımı kırmam, ardından gelen (ve korkutan) bazı uyarılar nedeniyle biraz erkenden çıkmak zorunda kaldım doğum iznine... Umarım en kısa zamanda sağlıkla, huzurla, iyi haberlerle buluşabiliriz.'

simge fıstıkoğlu kimdir

simge fıstıkoğlu kimdir

Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den şaşırtan açıklama!

İLİŞKİLİ HABER

Ali Sunal'ın eşi Nazlı Kurbanzade'den şaşırtan açıklama!
Aslı Tandoğan kızı Arya ile eğlenceli videosunu paylaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Tandoğan kızı Arya ile eğlenceli videosunu paylaştı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

osmanlı 3 yıl önce

televizyonlardaki en kaliteli bayanlardan birisi. yolu açık olsun.

Toplam 7 beğeni