Mustafa Sandal'ın son halini görenler şok oldu!

Uzun zamandır ekranlarda görülmeyen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal dün akşam bir AVM çıkışı görüntülendi.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal boşandıktan uzun bir süre sonra ilk defa Etiler'deki AVM'de görüntülendi. Sandal'ın gözlerindeki ve yanaklarındaki kırmızılık muhabirlerin gözünden kaçmadı. Soruları yanıtlamayan ünlü şarkıcı "Toplantım var” diyerek AVM'den ayrıldı. Sonrasında yayınlanan haberlere göre "Mustafa Sandal estetik mi yaptırdı?" haberleri yayılmıştır. 

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal çektiği bir video ile iddialara yanıt verdi.

"Bir alışveriş merkezinde aniden karşıma çıkan bir basın mensubu, yanlış bir ışık, ters bir ışık, kötü bir kare... Gördüğünüz gibi bir ameliyat, bir sıkıntı yok!"

Demet Akalın'ın konseri iptal oldu

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'ın konseri iptal oldu
Ünlü Angelina tanınmaz bir halde!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü Angelina tanınmaz bir halde!
Will Smith yaş gününde ölüme atladı

İLİŞKİLİ HABER

Will Smith yaş gününde ölüme atladı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 5

İsporcu 5 yıl önce

Spor yaparken protein tozu almak lazım kas kütlesi düştü mü böyle olur. Bilinen markaların ürünlerini, ne olduğunu bilmediğiniz şeyleri ağzına sokmayın.

Toplam 2 beğeni

Ender 2 yıl önce

protein tozu sadece dışarıdan alınan bir protein takviyesidir kas yapma gibi bir özelliği yoktur. Diğer protein kaynaklarından ( et yumurta ... )farkı kana daha hızlı karışmasıdır. Yaşa bağlı kas kütlesi azalımı testosteron hormonunun azalmasından kaynaklanır bunun için de dışarıdan anabolik steroitler alınabilir fakat Musatafa Sandalın vücudu anabolik steroit almış gibi gözükmüyor ( kas kütlesi az) yani dışarıdan alınan herhangi bir maddde ile yüzünün çökük durmasının bir alakası olduunu düşünmüyorum

Toplam 0 Beğeni

Ben 5 yıl önce

Kurtlar vadisinde başrol oynar

deli 5 yıl önce

Bu ne hal musto tinerci gibi

Toplam 3 beğeni

oraloğlu 5 yıl önce

nasihat: Allahü Teala,, şayet 40 yaşına kadar o kul islam üzere ise,,, onun suretini güzelleştirir yok şayet islam üzre değilse,, onun suretini çirkinleştirir. benden söylemesi. kendinizi koruyunuz. müşahade yakin ehlinden

Toplam 12 beğeni