Buse Terim'e sosyal medyadan hakarete para cezası

Futbol dünyasının ismi Fatih Terim'in kızı Buse Terim sosyal medya hesabından ağır hakaret ettiği iddiasıyla 3 ay 19 gün hapis cezasına çarptırılan Anıl Ulaş Durna'ta açılan dava tazminat davasına çarptırıldı.

Geçtiğimiz hafta sosyal medya gündemine oturan Buse Terim Bahçekapılı'ya ağır hakaret ettiği iddiasıyla açılan dava sonuçlandı. İstanbul 17. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında Terim ailesinin avukatı Rezan Epözdemir ile davalı Anıl Ulaş Durna’nın avukatı Şükran Tavlaş hazır bulundu. Duruşmada söz alan avukat Rezan Epözdemir, “Huzurdaki dava manevi tazminat davasıdır. Davalı davaya konu küfürleri kendisinin ettiğini kabul etmiş ve bu nedenle hakkında daha önce mahkumiyet kararı verilmiştir. Talep ettiğimiz miktar müvekkilimizin zenginleşmesini sağlamayacaktır. Ortada bir suç vardır. Davamızın kabulüne karar verilsin” dedi.

Dava dosyasını karara bağlayan mahkeme, davayı kısmen kabul ederek, davalı Anıl Ulaş Durna’nın davacı Fatih Terim, Fulya Adalet Terim ve Buse Terim’e 5’er bin liradan toplam 15 bin lira tazminat ödemesine karar verdi. Mahkeme, manevi tazminatın haksız fiil tarihi olan 28 Ağustos 2015’ten itibaren yasal faiziyle davacılara ödenmesini karara bağladı.

'Nefes Nefes'e dizisinin oyuncusundan Uğur Yücel'e duygusal veda

İLİŞKİLİ HABER

'Nefes Nefes'e dizisinin oyuncusundan Uğur Yücel'e duygusal veda
Oyuncu Yaman Tüzcet hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Yaman Tüzcet hayatını kaybetti!
Haluk Levent'ten Ümmiye Koçak'a yardım eli

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent'ten Ümmiye Koçak'a yardım eli
Şarkıcı Tuba Ergüzel'in sır ölümü

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Tuba Ergüzel'in sır ölümü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0