Ceyda Ateş'ten evlilik yıl dönümü paylaşımı!

Aile saadetiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Ceyda Ateş, evlilik yıl dönümüyle ilgili bir paylaşım yaptı.

Buğra Toplusoy ile Miami'de evlenen ve geçtiğimiz yıl kasım ayında da kızı Talia'yı kucağına alan Ceyda Ateş, mutlu aile fotoğraflarına bir yenisini daha ekledi.

32 yaşındaki Ateş, eşi ile evliliklerinin üçüncü yıl dönümünü sosyal medyadan kutladı. Ünlü oyuncu, 33 binden fazla beğeni alan gönderisine, "Nice senelerimize... Talia Hanım 1 aylık burada... 12/10/2018..." notunu düştü.

 

HAYVANLARA İYİ DAVRANMAYI ÖĞRETİN

İş insanı Buğra Toplusoy ile 2018 yılında evlenip Miami'ye yerleşen, geçen kasım ayında da kızı Talia'yı dünyaya getiren Ceyda Ateş, kızı Talia ile yeni karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Anne kızın hayvanat bahçesindeki pozlarına Buğra Toplusoy da kayıtsız kalamadı. Kızını hayvanat bahçesine götüren oyuncu, Instagram’dan paylaştığı fotoğrafı, “Ufak yaşta hayvanlara iyi davranmayı öğretirseniz, büyüdüklerinde daha iyi insan olurlar” notuyla paylaştı.

7 AYLIK KIZINI PAYLAŞTI!

Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu Ceyda Ateş yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. İlk kez annelik duygusunu tadan oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia ile fotoğrafını paylaştı. Ceyda Ateş 'Merhaba 7. Ay sizler 7. Ayda neler yaşadınız sevgili anneler? Önerilerinizi beklerim' notunu düştü. Talia'nın babası Buğra Toplusoy'a olan benzerliği ise takipçilerinin gözünden kaçmadı. Ateş'in takipçileri 'Babasının kızı', 'Babasının kopyası', 'Tıpkı babası' gibi yorumlar yaptılar. İşte kızı Talia'yı kucağına alan taze anne Ceyda Ateş'in çok konuşulan son paylaşımı…

DEĞİŞİMİNDEN BAHSETTİ!

Amerika'da yaşayan Ceyda Ateş, anneliğin tadını çıkartıyor. Kızıyla ilgili sosyal medyada paylaşımlar yapan oyuncu yaşadığı değişimi "Önceliklerim ve hayattaki hedeflerim değişti. Kendimi çok daha olgun ve güçlü hissediyorum. Duygusal değişiklikler bekliyordum tabii ki ama böyle bir sevginin varlığından, kalbimin bu kadar büyüyebileceğinden haberdar değildim" sözleriyle anlattı. 

ceyda ateş

ceyda ateş

Rol aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettirdikten sonra 2018 yılında iş adamı Buğra Toplusoy ile evlenen ve uzun süredir yurt dışında yaşayan oyuncu Ceyda Ateş, paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.  4 ay önce ilk bebeğini kucağına alan Ateş, dün kızı ve eşinin sevimli hallerinin fotoğrafını paylaştı.

Fotoğrafın ardından oyuncunun 4 aylık kızının babasına olan benzerliği gündem oldu. Ateş'in takipçileri "Babasının kızı", "Babasının kopyası", "Tıpkı babası" gibi yorumlarda bulundu.

Dört ay önce ilk kez annelik duygusunu tadan oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia'nın fotoğrafını paylaştı. Ceyda Ateş'in "Hep baba diyorlar Buğra Toplusoy. Şaka şaka kızmadım. Sağlığımız yerinde olsun yeter." notunu düştüğü gönderiye beğeni yağdı. İşte kızı Talia'yı kucağına alan taze anne Ceyda Ateş'in çok konuşulan son paylaşımı…

KIZININ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ!

Ceyda Ateş'ten yeni haberler var. Ünlü oyuncu kızı Talia'nın fotoğrafını ilk kez paylaştı. Buğra Toplusoy ile 2018 yılında dünyaevine giren Ceyda Ateş, geçtiğimiz aylarda kızı Talia'yı kucağına almıştı.  31 yaşındaki Ceyda Ateş bu sefer kızı Talia'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Annelik duygusunu ilk kez tadan ünlü oyuncunun 3 aylık olan kızı Talia'nın yüzünü gösterdiği "Gökyüzü gözlüm. İyi ki geldin bizim hayatımıza. Babasının minik kuşu Talia." notunu düştüğü gönderisine beğeni yağdı.

SON PAYLAŞIMI REKOR BEĞENİ ALMIŞTI!

Çiçeği burnunda anne Ceyda Ateş, karnı burnunda verdiği son pozla sosyal medyayı sallamıştı. Ceyda Ateş, Buğra Toplusoy ile 2018 yılında Amerika Miami'de evlenmişti. Güzel oyuncu Ceyda Ateş, anne oldu. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu yaptığı paylaşımlarla tüm dikkatleri üzerine çekti. Hamileliğinin 9'uncu ayına kadar paylaşımlar yapan güzel oyuncu, sosyal medyanın da gündeminden düşmedi. İlk kez annelik duygusunu tadan oyuncu Ceyda Ateş, kızı Talia'nın elini öperken çekilen karesini paylaştı. Ateş'in 'Bal böceği Talia Hanım. Kalbinden sevgi ve merhamet hiç eksik olmasın minik tırtılım' notunu düştüğü gönderiye beğeni yağdı. İşte kızı Talia'yı kucağına alan taze anne Ceyda Ateş'in çok konuşulan son paylaşımı…

 

CEYDA ATEŞ'İN ANNELİK HEYECANI

İş adamı Buğra Toplusoy ile 2 yıl önce ABD'de nikah masasına oturan Ceyda Ateş, annelik heyecanı yaşıyor. Bir kız bebek bekleyen Ateş, hamilelik sürecinde sık paylaşım yapmamasına rağmen güzel haberi sevenlerine duyurmayı tercih etti.

"ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIM"

Instagram hesabından doğuma saatler kala paylaşım yapan güzel oyuncu, karnı burnunda pozlarını paylaşıp altına, "9. ayı doldurduk. Zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yarın doğum var. Çok heyecanlıyım ve beni neler bekliyor merak ediyorum. Sağlıkla gelsin. Sizler neler hissetiniz doğumda? Destekleriniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim" yazdı.

"SADECE 1 KİLO ALDIM"

İş insanı Buğra Toplusoy ile evli olan Ceyda Ateş, 31 yaşında anne olmaya hazırlanıyor. Ateş hamileliği sürecinde sağlıklı beslendiğinden dolayı 1 kilo aldığını söyledi. Düzenli spor yapan Ateş, 5 aylık olmasına rağmen karnının belli olmadığını belirtti. 

ceyda ateş spor

ceyda ateş spor

Parasını alamayan Erkan Petekkaya'dan 245 bin liralık dava!

İLİŞKİLİ HABER

Parasını alamayan Erkan Petekkaya'dan 245 bin liralık dava!
Demet Özdemir'in gençlik sırrı ortaya çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Demet Özdemir'in gençlik sırrı ortaya çıktı!
Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'ten bir ilk! Yıllar sonra Kral Kaybederse dizisinde buluşuyor

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'ten bir ilk! Yıllar sonra Kral Kaybederse dizisinde buluşuyor
Ceyda Ateş kendi elleriyle hazırladı! Kızı Talia'nın birinci yaş günü

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Ateş kendi elleriyle hazırladı! Kızı Talia'nın birinci yaş günü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Yağmur 3 yıl önce

Güzel bir kadın

Toplam 2 beğeni

Asaf 2 yıl önce

Çocuğa yazık, Nazar diye bir şey var.

Toplam 0 Beğeni