Instagram fenomenleri aynı dergide buluştu!

Instagram'ın fenomen çiftleri Fenomen adlı derginin lansmanında bir araya geldi.

Sosyal medyayı artık iş haline getirdiğimiz şu dönemde yapılan projeler ve ortak çalışmalar da artıyor. Instagram sosyal mecrasından tanıdığımız Murat Yasemin, İleyda Tolunay, Merve Yavuz, Tuba Burak ve Tuğba Ömer çifti bir sonraki ay yayınlanacak olan "Fenomen" adlı dergiyle ortak bir çalışma yaptılar. 

Kişisel hayatlarından bahsettikleri ve merak eden takipçilerine özel açıklamalarda bulundukları dergi önümüzdeki ay satışta olacak.

13 Ekim Cumartesi günü yapılan davet ile bir araya gelen ünlü çiftler, güzel haberi Instagram hesaplarından duyurdu. Lansmanda konuşan Fenomen Aktüel Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kalay, “Hedefimiz önce Türkiye'de ardından da tüm dünyada tanınan bir dergi olmak” dedi.

Meghan Markle hamile olduğunu açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle hamile olduğunu açıkladı
Bahadır Tatlıöz sessiz sedasız evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Tatlıöz sessiz sedasız evlendi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0