Hülya Koçyiğit hastanede nasıl rehin kaldığını anlattı

Yeşilçamın usta oyuncularından Hülya Koçyiğit hayatına dair hiç bilinmeyenleri ilk kez anlattı.

Hülya Koçyiğit, kızı Gülşah'ın doğumundan sonra hastane masraflarını ödeyemeyecek durumda olduklarından bir hafta boyunca rehin kaldıklarına ilk kez konuştu. Daha sonra nasıl para bulduklarını ve eşi Selim Soydan ile o durumdan nasıl kurtulduklarını işte şu sözlerle anlattı:

"1969 yılında Nisan ayının 24'ünü gösterdiğinde takvim, sancılarım başlıyor. Aman Allah'ım büyük gün. Koştur koştur hastaneye ve gerekli tetkikler ardından artan sancılarımla doğuma. Heyecanım tavan, bebeğimiz geliyor ve doktorun sesiyle dehşete düşüyorum: 'Nur topu gibi kızınız oldu'. 25 Nisan oluyor ancak büyük bir sıkıntı ile karşı karşıya kalıyoruz. Çıkış işlemini başlatamıyoruz çünkü hastane masraflarını karşılayacak kadar paramız çıkmıyor.

AZ KAZANAN BİR AİLEYİZ

Kalakaldık mı öylece hastanede. Bugünün bir futbolcu ya da oyuncu kazancı o günlerde geçerli değil tabi. Az kazanan, günübirlik kazancıyla geçinen bir aileyiz. Tabi bir de evlenmeden önce annemden kalan borçları da ödemeye çalışıyoruz. İnanılmaz şöhretlisin ama maddi gücün yetersiz. Selim'in alacakları var alamıyor, avans bekliyor; gelmiyor. Bir gün geçti yok, iki gün geçti yok. Ben de hastanenin konforuna bıraktım artık kendimi.

KAYINPEDERİM İMDADIMIZA YETİŞTİ

Ailem yanımda, Selim antrenmanlara gidip geliyor. Bu arada para bulmaya çalışıyor ama yok. Sağlıklı bir şekilde normal doğum gerçekleştirip uzun süre hastanede kalan nadir insanlardan olabilirim, bekleyişimiz 1 hafta kadar devam etti çünkü.  Baktık olacak gibi değil artık, Selim babasına durumun gerçek yüzünü anlatıyor bin bir mahcubiyetle. Kayın pederim rahmetli Arif Bey, imdadımıza yetişiyor sağ olsun öğrenir öğrenmez. Uzun süre kaldığımız için iyice kabaran hastane masrafımızı ödüyor ve parasızlıktan mahsur kaldığımız hastaneden ancak öyle çıkıp evimize gidebiliyoruz"

Şarkıcı Linet yeni araç aldı

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Linet yeni araç aldı
Serenay Sarıkaya senaryoyu beğenmedi

İLİŞKİLİ HABER

Serenay Sarıkaya senaryoyu beğenmedi
Murat Dalkılıç hayranını konsere davet etti

İLİŞKİLİ HABER

Murat Dalkılıç hayranını konsere davet etti
Meghan Markle'ı korkutan olay!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle'ı korkutan olay!
Murat Yıldırım'dan eşine doğum günü sürprizi

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'dan eşine doğum günü sürprizi
Zeynep Beşerler: 'Çocuk sırf masraf!'

İLİŞKİLİ HABER

Zeynep Beşerler: 'Çocuk sırf masraf!'

BİR YORUM YAPIN 22

Buğra 5 yıl önce

Selim Soydan bildiğim aileden Zengin zaten fenerbahce de futbolcu en kötü Lefter den borç istesin. Hülya Koçyiğit 1000 tane film den parası yoksa diyecek birşey bulamıyorum.ayrıca zeynep kalmış e girselermiş Doğum bedava. Hiç inandırıcı gelmedi.

Toplam 3 beğeni

MİSAFİR 5 yıl önce

Buğra Efendi,1969 dan bahsediyor.O zaman henüz şöhretli olmayabilir.İnanmazsan inanma.

Toplam 1 Beğeni

Kubilay K 5 yıl önce

Yazık

Toplam 1 Beğeni

mehmet 5 yıl önce

yasamayinca inandirici gelmez hic düsündünüzmü hülya hanim yalan söylemekle kendisine ne cikar saglayacak

Toplam 2 Beğeni

kaikazi 5 yıl önce

kılıç tar oğlunun s.s.k da müdürlük yaptığı zamanlar heral

Toplam 5 beğeni

ayhan 5 yıl önce

ben de 1972 yılında istanbulda ameliyat oldum bir üniversite hastanesinde. taburcu olacakken ben de rehin kaldım annem devlet memuruydu senet imzalattılar da öyle çıkabildik. Adana'dan gelmişsin yakının yok durumu bir düşünün.

Toplam 4 beğeni

Yorgun 5 yıl önce

evet yetmişli yıllarda gece üçte hastaneye gider sıraya girerdik saat onda doktorlar geldi derlerdi sıra karışır bir kavga başlardı gözümüze bi yumruk yedik ağlayarak eve gelidik hastanede muayne olamazdık

Toplam 7 beğeni

ayhankorkmaz 5 yıl önce

yalancı Burak, randevusuz gidersen bile orda sıra alıp muayene oluyorsun. maksadın ne ?

Toplam 1 Beğeni

Burak 5 yıl önce

Simdi 15 gun bekliyoruz...en azindan geceden gidince ogun tedavi olunuyormus

Toplam 0 Beğeni

izmirli 5 yıl önce

resimdeki küçük kız gülşah 1996 yılında uludağda benim patronumdu,otellerinde çalıştım,inanın ailece o kadar iyi kalpli insanlar ki anlatsam yetmez bu yorum sayfası

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun