Ezgi Mola: Çocuğumla beraber büyümek istiyorum

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, bir dergi için muhabirlerin sorularını yanıtladı. Mola, evlilik ve çocuk sorusuna 'Çocuğumla beraber büyümek istiyorum' yanıtını verdi.

Film çekimleri biter bitmez kendine YouTube kanalı açan  Ezgi Mola, sosyal medyanın bambaşka bir platform olduğunu, sinema ve dizi dünyasından ayrıştığını da ifade etti: "Star bir kadının, kış gelince pijamasının üzerine çoraplarını çekip uyuyor olduğunu görmek bana kendimi iyi hissettiriyor. Empati duygusu çok önemli. Ben ünlülere baktığımda hep öyle hissediyorum."

Ezgi Mola, "Ama sen de bir ünlü değil misin?" sorusuna ise gülerek "Ama ben kendimi öyle hissetmiyorum. Ben bir ünlüye bakarken, tam bir hayran oluyorum" diye yanıt verdi.

'KÖPEĞİM BENİM YÜREĞİMİ SIZLATIYOR'

Ünlü oyuncu çocukken aldıklarının karakter özelliklerini oluşturduğuna inandığını söyledi. Oyuncu, "Ben, sebepleriyle–sonuçlarıyla, ayıbı akıl süzgecimden geçirerek anlamak ve anlatmak istiyorum. Çocuğu böyle yetiştirdiğinde daha farklı olacağından eminim" dedi ve  "Ben de çocuk sahibi olmak isterim. Çok da iyi bakabileceğime eminim. Çocuğumla beraber büyümek istiyorum. Bir köpeğim olduğunda, o benim yüreğimi sızlatıyor, çocuğum olduğunu düşünüyorum, o duyguyu aklım almıyor, heyecandan ölüyorum. 20 yaşımda da böyleydim, şimdi de aynıyım." diyerek sözlerini noktaladı.

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu itirafı!
Çocuklar Duymasın'ın İrem'i 4 ayda 20 kilo verdi! Şok değişim

İLİŞKİLİ HABER

Çocuklar Duymasın'ın İrem'i 4 ayda 20 kilo verdi! Şok değişim
Özlem Kaymaz yavrusuna nefes oldu

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Kaymaz yavrusuna nefes oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

571 5 yıl önce

Evlen bacım o zaman