Berna Yılmaz: Başbakan oğluydu nasıl yapar...

Eski Türkiye Başbakanı Mesut Yılmaz'ın eşi Berna Yılmaz oğlunun intiharından sonra ilk kez konuştu.

Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz 10 ay önce intihar etmişti. Anne Berna Yılmaz olayla ilgili Posta'ya röportaj verdi. Olaya dair ayrıntıları ve gerçekleri ilk kez dile getiren anne Yılmaz, 2017 yılında oğlu Yavuz'un epilepsi hastası olduğunu öğrendiği için intihar ettiğini söyledi.

Böyle amansız bir hastalığa kapıldığını ne zaman öğrendiniz? sorusuna Yılmaz, "2017 Mart ayında kendisi Almanya’dayken öğrendik. İlk atağı orada geçirdi. Öncesinde hiçbir hastalığı yoktu. Epilepsi hele, yoktu böyle bir şey... Biz o an öğrendik. Hep kilosunu ayarlamak için mücadele ederdi ama daima çok sağlıklı bir insandı, spor yapardı. Kaslar ve sinir sistemiyle ilgili bir rahatsızlık olamazdı, bu durum bizi şoke etti" şeklinde cevap verdi.

Yılmaz daha sonra sözlerine şunlarla devam etti: "Bir kere hayatta herkes her şeyi yaşayabilir. “Bu benim başıma gelmez” diye bir şey hiç yok. Kimse ne kınasın ne de dillendirsin. Bir gün bile kimse için hiçbir hadisede “Ay nasıl olur, bana yakışır mı?” gibi düşünceler içine girmemiştim. Hiç de girmem. Ama insanların da şunu bilmeleri lazım: Evlat kaybeden ilk aile biz değiliz. Evlat kaybeden tek anne de ben değilim. Hastalıkta, kazada, doğumda evlat kaybedenlerin acısıyla, benim acım arasında bir fark yok. Ben Mevlana felsefesine inanırım. Allah, “Ol” derse olur. Diyorlar ya, “Başbakan oğluydu. Nasıl yapar?” demesinler. Herkes her şeyi yaşar. Bizim yaşadıklarımıza bakın işte. Hastalık kime nasıl gelir hiç bilinmiyor. Ne para kurtarabiliyor ne de güç. Tıbbın da çaresiz kaldığı oluyor. Allah kimselere dermansız hastalık vermesin. Allah kimseye asla evlat acısı göstermesin"

 

Tiyatro oyuncu Rutkay Aziz'den torun sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Tiyatro oyuncu Rutkay Aziz'den torun sürprizi!
Yıllara meydan okuyan Teoman!

İLİŞKİLİ HABER

Yıllara meydan okuyan Teoman!
59 yaşındaki oyuncu Erkan Can'dan aksiyon performansı

İLİŞKİLİ HABER

59 yaşındaki oyuncu Erkan Can'dan aksiyon performansı
Eşinin tarifi sayesinde fabrika kurdu!

İLİŞKİLİ HABER

Eşinin tarifi sayesinde fabrika kurdu!

BİR YORUM YAPIN 3

Hamdi 5 yıl önce

Amin Allah evladını kaybeden anne babalara sabır versin

Vatandaş 5 yıl önce

Allah sabır versin

Toplam 2 beğeni

Momedo 5 yıl önce

Tmm ALLAH C.C kimseyr evlat acısı göstermesin de evladı ölen göbekmi atsın oğlum kızım öldü diye. Bu sünnetullahtır. ALLAH evladı ölene sabrı cemil nasib etsi sizlerede. En güzel söz yakını için bu. Ölen için Müslümansa eğer denilirki ALLAH C.C ecrini arttırsın günahlarını affetsin inşallah.insanların müslümanım diyenlerin bunu öğrenmesi ve yerinde söylemesi zormu

Toplam 1 beğeni