Mehmet Ali Erbil'in doktorundan sağlık durumu ile ilgili açıklama

Geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşüp kaburga kemiklerini kıran ve ameliyat sırasında Kaçış hastalığını nüksetmesi nedeniyle yoğun bakıma alınan ünlü komedyen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu hakkında ziyaret eden ünlü isimler açıklama yaptı. İşte Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumu hakkında gelişmeler...

Ünlü şovmen ve oyuncu Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz hafta evinin banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kırmıştı. Maslak'ta bir hastaneye kaldırılan Erbil, göğüs boşluğunda kan toplanması sebebi ile ameliyata alındı. Sonrasında 16 yıl önceki hastalığı olan Kaçış sendromunun nüksetmesi nedeniyle durumunun ağırlaşarak yoğun bakıma alındığı bilgisi geldi.

MEHMET ALİ ERBİL'İN HASTALIĞI KAÇIŞ SENDROMU NEDİR? öğrenmek için tıklayın...

Sağlık durumunun günden güne kötüye gittiği için hastane akın eden ünlü isimler ve ailesinin tedirgin bekleyişi hala sürüyor. 

Kızının dünkü yaptığı açıklamada "Babamın durumu kötü, lütfen herkes dua etsin. Düşmeye bağlı yapılacak ikinci ameliyatın şu anda çok önemi yok çünkü babamın kendi hastalığı 'kaçış' sendromu nüksetti. Doktorlar tedavisi için uğraşıyor. Biz de çaresizce bekliyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." demişti.

PEKİ MEHMET ALİ ERBİL'İN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Hastaneye ziyarete gelenler arasında yer alan Özlem Yıldız, ‘Sabah durumu kötüye gitti, müdahale edip eski haline döndürdüler ama gerekli açıklamayı ailesi yapacaktır’ demekle yetindi.

Ünlü şarkıcı Sinan Özen ise müjdeli haber verdi. Sinan Özen'in açıklamasını öğrenmek için tıklayın...

YASEMİN ERBİL BABASI İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYGUSAL MESAJ YAYINLADI!

M. Ali Erbil'in kızı Yasemin Erbil babasının sağlık durumu ile ilgili kötü haberleri alınca sosyal medya hesabında duygusal bir mesaj yayınladı.Paylaşımın altına,  "En mutsuz olduğun anda bile babamı görünce unutur ve tebessüm edersin çünkü onun güzel enerjisini herkese geçirebilmek gibi bir yeteneği var. İnsan ayırmaz, herkesi sever kimse için kötülük düşünmez. Zaten ben hep başkalarını düşünmekten hastalandığını düşünüyorum çünkü insanlar işinden dolayı anlamasa da tanıyabileceğiniz en hassas, en duygusal insanlardan biridir babam. Filmlerde şarkılarda bile gözü dolar... Belki bunu söyledim diye kızacak sonra bana ama kızamaz... Kimseye kıyamaz çünkü...Çok kişi yanlış yaptı ona belki o da yanlışlar yaptı ama hiç bir zaman niyeti kötü olmamıştır. "

"Çok güzel affeder, affetmeyi bilir kin tutmak nedir bilmez. Ama en güzel sevmeyi bilir en çok da bizi çocuklarını küçükken zor şeyler yaşamış onda iz bırakan... Onlardan biri de dedem sert bir adammış çok sevgisini gösteremezmiş, babam da hep bunu kendine dert edip söz vermiş Benim çocuklarım olduğunda ben onlara hep sarılacağım her zaman sevgimi göstereceğim diye.Öyle de yapıyor ben babama sarılınca bütün dertlerim gider öyle içten sevdiği için, seni bilen sayan kalbinin güzelliğini gören herkes dua ediyor sana bence böyle bir devirde hepimizin sana daha çok ihtiyaci var. Benim zaten sana düşkünlüğümü biliyorsun babişim. Çok yakında okuyacaksın bunu. Bütün güzel enerjilerim seninle özel ve güzel adam, yine beni bu fotoğraftaki gibi güldüreceksin." notunu düştü.

ÜNLÜ ŞOVMEN MEHMET ALİ ERBİL BUGÜN UYANDIRILDI!

Bugün sabah saatlerinde uyandırılan Mehmet Ali Erbil'in konuştuğu ve durumunun iyiye gittiği açıklandı. Açıklama yapan doktoru Dr.Jan Klod Kayuka, "Mehmet Ali Erbil sabaha doğru makinadan çıktı. Şimdi görüştüm. Böbrek fonksiyonları gayet iyi. Yine yoğun bakımda takip edilecek... Çok kötü olan sürece atlattık diye düşünüyorum..." dedi.

ÜNLÜ ŞOVMENİN DOKTORUNDAN SAĞLIK DURUMU AÇIKLAMASI

Mehmet Ali Erbil'in doktoru Jan Klod Kayuka bu sabah ki sağlık durumu ile ilgili açıklamada bulundu. 

İşte doktorun açıklamaları; "Toparlanmaya başladı. Bu sabah itibarıyla makineden ayırdık. Çok ağır olan tabloyu atlatmış olduk. Tepkiler normal ama yorgun. Olumlu bir tablodayız, bundan sonra kaçış sendromu ile ilgili bir sorun yaşamayacağız"

İbrahim Tatlıses'den sitem dolu sözler!

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses'den sitem dolu sözler!
'Kırgın Çiçekler'in Eylül'ü makyajsız fotoğraf paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

'Kırgın Çiçekler'in Eylül'ü makyajsız fotoğraf paylaştı
Hatice Şendil: Eş torpiline gerek yok

İLİŞKİLİ HABER

Hatice Şendil: Eş torpiline gerek yok
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Analız 5 yıl önce

M.alı. Erbıl. Gecmıse bakarsak kendı alanında oncu bırı kendını sevenlerle bıle dalga gecen bırı kıvrak zeka gerektıren bır hareket bu analızcı elestırmen ve sovmen kendısıde eylenıyor cızgı dısı bırı uzatmayalım acıl sıfalar kanka.

garip 5 yıl önce

allah mali abimize sağlık versin allah inancı tamdır iyileşir inşaallah yakınları gibi bizde dua ediyoruz allaha emanet olsun seni sevenler duadalar

Ahmet50 5 yıl önce

Sevindirici haber bekliyordum üzüldüm

Toplam 2 beğeni

Medineli 5 yıl önce

Bize hiç bir Faydası olmadı , Hayrını değil şerrini gördük. Ölüm Hak.

Toplam 4 beğeni

Ali 5 yıl önce

Dünya fani ölüm ani her an hazır olmak gerek yani

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun