Hakan Hatipoğlu'ndan eleştirilere sert yanıt!

Geçtiğimiz gün kızı Lila dünyaya geldikten sonra kızına sosyal medya hesabı açan Hakan ve Gizem Hatipoğlu çok sert eleştirilmişti.

Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti kızlarını geçtiğimiz hafta kucaklarına almıştı. Çift mutluluklarını sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra kızlarına ait fotoğrafları yayınlamak için Lila Hatipoğlu diye sosyal medya hesabı açmışlardı. Hesabı bir saatte 40 bin kişi takip etmeye başladı. Magazin gündeminin birinci sırasına yerleşen bu olayda ünlü çift bebekleri üzerinden para kazanmaya mı çalışıyor gibi ağır eleştirilere maruz kalmışlardı. Hatipoğlu katıldığı bir programda bu eleştirilere çok sert bir şekilde tepki gösterdi. 

İŞTE HATİPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI;

"Benim yaptığım şey çok normal. Her anne baba çocuğuna onun fotoğraflarını arşivlemek için bir hesap açıyor. Ben çocuğuma ileride 'Bak kızım sen böyleydin, böyle oldun' demek için. Ben bunda bir kötü niye görmüyorum. Yok ticaret için kullanacaklar yok bilmem ne. Bizim story'lerimiz 1 milyon izleniyor. Bu hesabın sevgi için açıldığını görenler sevgi yaşayan insanlardır. 'Para için açıldı' diyenler para için yaşayanlardır. Ben bu hesabın 70 bin olacağını bilmiyordum ki... Bunu yapan blogger'lar var. Yolda beni gören anne babalar 'Çocuğumuz çok güzel, ajansa mı yazdırsak?' diyorlar. 'Hayır 3-5 kuruş için çocuğun psikolojisini bozmayın' diyorum. Kendi adıma çocuğumu sanat ya da televizyon anlamında ön planda tutmak istemiyorum. Çocuğumu ön plana atmayacağım. Biz sevgi aile ile mütevazı yaşayan insanlarız. Niye böyle şeyler yaptılar anlamadım ki... Biz 2 gündür evdeyiz."

Düşes Meghan Markle dünyaya rezil oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Düşes Meghan Markle dünyaya rezil oldu!
Başak Parlak rol için 6 kilo aldı

İLİŞKİLİ HABER

Başak Parlak rol için 6 kilo aldı
Türkiye'ye gelip 4 gün 4 gece düğün yaptılar!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'ye gelip 4 gün 4 gece düğün yaptılar!
Cem Özer'den sıcak gelişme! Durumu...

İLİŞKİLİ HABER

Cem Özer'den sıcak gelişme! Durumu...

BİR YORUM YAPIN 0