Hababam Sınıfı oyuncusu Fazıl Ender Uzun hayatını kaybetti

Yılların efsane filmi Hababam Sınıfı'nın en çalışkan öğrenci karakterini canlandıran Fazıl Ender Uzun'un 69 yaşında kemik tümörü teşhisi nedeniyle hayatını kaybetti.

Yeşilçam'dan bir yıldız daha kaydı... Hababam Sınıfı serilerinde de rol alan usta oyuncu Fazıl Ender Uzun, dün hayatını kaybetti. 1 hafta önce kemik tümörü teşhisi konulan Fazıl Ender Uzun'dan acı haber geldi. 69 yaşında hayatını kaybeden Uzun, vefatıyla ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. İşte Fazıl Ender Uzun'un cenaze detayları...

BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

1 hafta önce kemik tümörü teşhisi konulan 69 yaşındaki Fazıl Ender Uzun, dün hayatını kaybetti. Hababam Sınıfı serisinde de rol alan usta oyuncu Fazıl Ender Uzun, bugün Küçükçekmece'de düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

SON HALİNİ GÖRENLER TANIYAMADI...

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Hababam Sınıfı'nın bir çok oyuncusunu yaşamını yitirmişken hayatta olan bazı isimlerin son hallerini görenler tanıyamadı.

Onlardan biri, sınıfın en çalışkanı olan Boncuk ve Semra hocaya "Öğretmenliğe amma da meraklıymışsınız" repliğiyle hatırlanan Fazıl Ender Uzun... Başarılı oyuncuların son halleri ise görenleri şaşırttı.

Şimdilerde dans eğitmeni olarak yaşamını sürdüren Ergun Sözen, Fazıl Ender Uzun ise kurmuş olduğu Üstün Sanat Tiyatrosu ile sanat hayatına devam ediyor.

İŞTE İKİ ÜNLÜ İSMİN İNANILMAZ DEĞİŞİMİ;

 

Tanem Sivar ikinci kez anne oldu! İşte ailenin yeni üyesi...

İLİŞKİLİ HABER

Tanem Sivar ikinci kez anne oldu! İşte ailenin yeni üyesi...
Seda Sayan filtreyi abarttı: Resimdeki Seda Sayan'ı bulun!

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan filtreyi abarttı: Resimdeki Seda Sayan'ı bulun!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0