İbrahim Büyükak'tan flaş '3 Adam' açıklaması

Ekranlarının sevilen üçlüsü İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç küstüler mi? sorusuna İbrahim Büyükak'tab flaş açıklama geldi.

BKM Mutfak'dan sonra TV8'de program yapan İbrahim Büyükak, Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç üçlüsü son günlerde bir arada görünmediğinden küstüler mi sorularını akıllara getirmişti. İddialara yönelik İbrahim Büyükak açıklama yaptı.

Bu haberden çok sıkıldığını vurgulayan İbrahim Büyükak, "Arkadaşlar biz müzik grubu değildik ki ayrılalım, bizim dostluğumuz çocukluğumuza dayanıyor. 'Çok Güzel Hareketler'de birlikteydik, ardından '3 Adam'ı yaptık. Sonra bireysel olarak işler yaparak daha verimli olacağımızı düşündük. Ben film yazdım, çektim. Oğuzhan da benimle birlikte filmde yer aldı. Eser kendisi bir yarışma programını sundu, şimdi de TV8'de talk show programı yapmaya hazırlanıyor. İlk konuklarından biri de ben olacağım. Oğuzhan deseniz müzik adamı albüm yapıyor, konser veriyor. Bir arada iş yapmıyor olmamız küs olduğumuz anlamına gelmez, bizim dostluğumuz iş bağlantılı değil. Artık bu haberlerden de çok sıkıldık, bu sayede son kez açıklamış olayım" dedi. 

Cem Özer'den haber var!

İLİŞKİLİ HABER

Cem Özer'den haber var!
Caner Erkin'den eşine 300 bin TL'lik hediye

İLİŞKİLİ HABER

Caner Erkin'den eşine 300 bin TL'lik hediye
Bennu Gerede'den Canan Karatay açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Bennu Gerede'den Canan Karatay açıklaması
Can Yaman'ın annesini görenler şoke oldu

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman'ın annesini görenler şoke oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0