Jabbar konuştu: Herkes başka yerlere savruldu!

Son zamanlarda oldukça yükselişe çıkan müzisyen Jabbar'ın bir röportajında verdiği çarpıcı açıklamaları oldukça konuşulacak. İşte, haberin detayları...

Son zamanlarda oldukça popüler olan 'Raf' adlı çıkış şarkısıyla gündemden düşmeyen Jabbar, GQ Men of the Year, En İyi Çıkış Yapan Müzisyen seçildi.

Her şarkıya yansıttığı yoğun duygular ile alakalı Jabbar, "Kendimi hiç esirgemedim. Sözlerde yaşanılanların bütünlüğünü görebilirsin... Hepsi sadece seviyeleri farklı olan tatlı haykırışlar... Bazısı dönülmez bir yol gibi, bazısı da bir kahveyle toparlanacak bir dargınlık sanki" sözleriyle ifade etti.

Gerçek adı Mücahit Turan olan müzisyen Jabbar, isminin değişikliği ile alakalı: "4 Üniversiteden sonra askerlik için İstanbul’a gelmiştim. Sonrasında da burada yaşamaya çalıştım ama doğa beni çağırdı. 2003’te Marmaris’e yerleştim. Jabbar, Marmaris’teki eski müzik grubumun ismiydi. Lokal bir heyecandı ama çok uluslu bir kitlemiz vardı. Almanlar, İngilizler, Hollandalılar dinlemeye gelirdi. Biliyorsun Kareem Abdul-Jabbar diye efsanevi bir basketbolcu vardır. Ondan esinlenerek bu adı aldık ama sonra hayat gruptaki herkesi başka yerlere savurdu. Ben Jabbar ismiyle yalnız kaldım. Yeni bir sound oluşturdum ve işte şimdi buradayım" yanıtını verdi.

Ünlü müzisyen Jabbar, Serenay Sarıkaya ile birlikte Magnum reklamı için bestelediği şarkıyı birlikte seslendirmişti.

BİR YORUM YAPIN 0