Mehmet Ali Erbil solunum cihazından ayrıldı

Bir aydır yoğun bakımında olan Mehmet Ali Erbil'in doktor kız kardeşi bu gün itibari ile solunum cihazından ayrıldığını duyurdu.

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in son sağlık durumuna dair kızkardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Kardeş Erbil solunum cihazından ayrıldığını ancak yoğun bakım tedavisine davam edeceğini işte şu sözlerle duyurdu:

"Son durumu paylaşmak istiyorum. Abim uçurumdan düşüyordu, çakılmak üzereyken uzatılan ipi tuttu. Aslında özeti bu. Solunum cihazından ayrıldı. Çok uzun ve yıpratıcı travmanın yarattığı hasarı vücut onaracak. Yoğun bakımda tedavi devam edecek. Bu süre ne kadar olacak bilemeyiz. Tamamen normale dönüş hemen olmaz. Bu aşamaya geldiğimiz için şükrediyoruz. Bir aya yakın zamandır yoğun bakımda olduğu için zaman ve mekân oryantasyonu bozulur bunlar beklenen şeyler. Hastanenin yoğun bakım ekibi, benim sevgili arkadaşlarıma tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz. Artık ipi tuttu hepinizin duası ile oradan çıkacak inşallah. Sezin ve ben sürekli takipteyiz güzel haberleri vereceğiz inşallah."

MEHMET ALİ ERBİL'İN HASTALIĞI KAÇIŞ SENDROMU bakmak için tıklayınız.

'Kalk Gidelim'de Nusret detayı!

İLİŞKİLİ HABER

'Kalk Gidelim'de Nusret detayı!
82  yaşındaki oyuncu Alev Gürzap yaşamını yitirdi

İLİŞKİLİ HABER

82 yaşındaki oyuncu Alev Gürzap yaşamını yitirdi
Gül Sunal'dan ağlatan paylaşım

İLİŞKİLİ HABER

Gül Sunal'dan ağlatan paylaşım
Yeşilçam'ın Sultanı konuştu: Ruh ikizim Selim Bey

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam'ın Sultanı konuştu: Ruh ikizim Selim Bey

BİR YORUM YAPIN 2

İsadem 5 yıl önce

Gerçekten çok değerli bir sanatçı, garibin, gurebanın yardımcısı, bir iyilik meleği, fakir babası yetimin kardeşi, üniversiteli kızların abisi bir adam. Ama hep yanlış anlaşıldı. Bilmem kızlarla kafelerde geziyormuşta, muşta felan filan. Bunların aslı astarı yok onlar malinin burs verdiği kızlar, bilmem mesaj atıyor muş. Motivasyonlarını yükseltmek için attığı mesaj bile yanlış anlaşıldı, bu ulvi, yüce insanın.

Toplam 3 beğeni

Halil 5 yıl önce

Evliya yaptin adami,hadi ordan.

Toplam 30 Beğeni