Ünlülerin öve öve bitiremediği çay zehirliyor

Ünlülerin sosyal medyada tanıttığı zayıflatıcı çayın içinden zehir çıktı. Uzmanlar, satışı yasaklanan çay ile ilgili konuştu.

Ünlülerin öve öve bitiremediği zayıflatıcı çayın içinden kansere neden olan madde çıktı.  Dr. Gürkan Kubilay 2. Sayfa programında teff tohumlu çaydan 'uzak durun' çağrısını yaptı.

TEFF TOHUMLU ÇAYIN SATIŞI YASAKLANDI!

İçerisinde sübitramin maddesi bulunan teff tohumlu çayın satışının durdurulduğunu belirten uzmanlar, karaciğer, kalp yetmezliği gibi hastaların uzun süreli kullanımda ölüme neden olduğunu vurgulamıştı. Dr. Gürkan Kubilay,

"Kronik ve uzun kullanımlarda Sibütramin gibi maddeler ölmenize neden olur. Bu tür Sibütramin gibi maddelerin ölüme yol açtığı bilgisi verildi. Zayıflama haplarının içinde olan Efedra yazıyorsa aman dikkat. İçinde Fen-phen maddesi varsa dikkat. DMMA yazıyorsa bunlardan uzak durun. Tarım Bakanlığı bu konuda bir maddeye verdiği onay sadece o maddenin orada olduğu ile ilgili olarak verdikleri onay. Ünlü sanatçılarımızı da kandırıyorlar. Bu ilaçları böyle piyasaya sunamazsınız.

Bu ilaçlarda 'Hastalığı yok edici bir etiket kullanamazsınız' diyor. Bunun etkileri ne biliyor musunuz? Tarım Bakanlığı ya da Sağlık Bakanlığı 'Bu sizi zayıflatır' demiyor. Normal bir insanın bağırsakları akordeonun körükleri gibi açılıp kapanıyor. Ancak bu içerikli ilaçların uzun süreli kullanımı bağırsak hareketini de bozuyor. Tüm olay zayıflama hapı ya da çayı olarak aldığınız şeyde kalın bağırsağa aldığınız bu maddeler sadece bağırsaktan su atmanıza yarıyor. İdrar ve dışkıyla su kaybedilirken potasyum da kaybetmiş oluyoruz.

Potasyum kaybında da kalbiniz aritmiğe girip ölüp gidebiliyorsunuz. Bu ilaçların ölüme yol açtığı çok net. Doğru yöntemler varken neden bunlarla uğraşıyorsunuz? O paralara insanların hayatlarıyla oynayacak derecede reklam yapmaları çok yanlış. Zayıflama ilacı yoktur.

Detoks vücudum yapıyor zaten bunların içinde Senna diye bir madde var. Bağırsağı su atmak anlamında rahatlatan bir madde sorun uzun süreli kullanımlarda meydana geliyor. Ben bu ülkeyi 48 saat içerisinde 160 milyon kilo zayıflatırım. Ben bir idrar söktürücü veririm herkes ödemini atar. Ancak bu ilaçlar zamanla kalıcı kabızlık, kalıcı ishal gibi sorunlarla birlikte toksik belirtilerin ortaya çıkmasına neden olarak ölüme yol açıyor. Sanatçılarımıza yalvarıyorum yapmayın." açıklamasında bulundu.

Ferhat Göçer ve kızı Yağmur Göçer buluştu

İLİŞKİLİ HABER

Ferhat Göçer ve kızı Yağmur Göçer buluştu
Acun Ilıcalı Fox TV'ye tazminat davası açacak

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı Fox TV'ye tazminat davası açacak
Peker Açıkalın "Egenin Hamsisi" dizisi ile ekranlara dönüyor!

İLİŞKİLİ HABER

Peker Açıkalın "Egenin Hamsisi" dizisi ile ekranlara dönüyor!
Müslüm filmini 4 haftada kaç kişi izledi?

İLİŞKİLİ HABER

Müslüm filmini 4 haftada kaç kişi izledi?

BİR YORUM YAPIN 12

dedikodu 5 yıl önce

ünlülere de bi yaptırım uygulansın artık bu ne ya

AliG 5 yıl önce

Ünlüler kandırılmıyor efendi!!! reklamını yaptığı şeyin ne halt olduğunu bilmeden yapmayacak o reklamı. eğer yapıyorsa onlar da suçlu...

Jxjx 5 yıl önce

Ünlü parasını alır zehir olduğuna bakmaz

ekrem 5 yıl önce

yaziklar olsun sizlere be yaziklar

Avşarlı 5 yıl önce

şimdi ünlüler zehirlendimi

Yorumların Tümünü Okuyun