Sevilen şarkıcı Haluk Levent koronavirüs korkusunu itiraf etti!

Sunucu Jülide Ateş’in 16 Nisan Perşembe akşamki konuğu Türk Rock Müziği'nin başarılı temsilcisi ve kurduğu Ahbap Platformu ile yardımlar yaparak büyük takdir toplayan duyarlı şarkıcı Haluk Levent oldu.

Milyonların sevgisini kazanan şarkıcı Haluk Levent, özel hayatından fikirlerine, Ahbap Platformu'ndaki çalışmalarından koronavirüse, korkularına, ilk aşkına kadar kendisine yöneltilen 40 soruya içtenlikle yanıt verdi. 40 sorunun içerisinde dikkatleri çeken ünlü şarkıcının koronavirüs hakkındaki itirafı oldu.

Haluk levent paylaşımları

Haluk levent paylaşımları

Levent, "Corona'ya kapılmak istemiyorum. Korkuyorum. Ben etrafımdan bir çocuğa bulaştırırsam, o çocuğun Anneannesi varsa, kendi kızım da dahil, eğer o rahatsızlık sonucu o Anneanneye bir şey olursa diye korkuyorsun" şeklinde bir itirafta bulundu.

DUYARLI ŞARKICI ELAZIĞ DEPREMİNDEN SONRA KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Elazığ'da olan üzücü depremin ardından milyonların sevdiği şarkıcı Haluk Levent, Bursa konserini iptal etti.

Haluk Levent haberleri

Haluk Levent haberleri

Konseri yapmanın hiçbir anlamının kalmayacağını belirten Levent, başkanı olduğu Ahbap Derneği üyeleriyle sürekli irtibat kurup, bölgedeki gelişmeleri yakından takip etti.

KANSERLİ HAYRANINA VERDİĞİ SÖZÜNÜ TUTTU!

Anadolu Rock Müziği'nin güçlü seslerinden Haluk Levent'in meme kanseri hastalığı boyunca kendisine maddi ve manevi destek verdiğini belirten Çiğdem Arık, sağlığına kavuşur kavuşmaz çifte telli oynayacağı sözünü veren Haluk Levent'in, Arık'ın evine giderek çifte telli oynadığını söyledi.

Haluk Levent çifte telli oynadı

Haluk Levent çifte telli oynadı

Kansere yakalandığını öğrenince çok ağladığını söyleyen Arık,"İnsan, kanser olduğunu kendine yediremiyor. Çok zor bir durum. Eşimi ve kızımı düşündüm. Güçlü olmak zorundaydım. Hastanede doktorların benim için 'Yapacak bir şey yok', 'Masada kalırsın' dediklerini bile duydum. Ama yılmadım, kanseri yeneceğime dair hep umutla yaşadım. Denizli'deki 6 aylık tedavi hiçbir işe yaramadı. İstanbul'da yapılan tedavi de ise kanser kitlesi küçülünce ameliyat şansı doğdu. Bana daha önce 'Ölürsün' diyorlardı. İnatla yaşamaya devam ettim. Kızımın annesiz kalmasına göz yumamazdım. Doktorlar ameliyatın zor olacağını, mememin birinin alınacağını söylediler, Hiçbiri umurumda olmadı. 7 saat sonra gözümü açtığımda çok huzurluydum. Büyük ağrılara bile katlandım. Vücudumdaki kesik izlerini çiçek gibi düşündüm. İnsanlar kanserden korkmasınlar, geç kalmaktan korksunlar. Hastalığım boyunca eşim yanımdan hiç ayrılmadı, onun desteği, verdiği moralle kanseri yendim" şeklinde duygularını dile getirdi.

HALUK LEVENT'İN AHBAP PLATFORMU NASIL BAŞLADI?

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, doğum günü için hayranlarından Anadolu Halk ve Barış Platformu için destek talebinde bulunmuştu.

Haluk Levent öncülüğünü yaptığı kurum Anadolu Halk ve Barış Platformu için hayranlarına Twitter hesabından hayranlarına çağrıda bulundu.

Doğum günü olduğunu takipçilerine duyuran Haluk Levent, AHBAP kurumunun hesap numarasını yazarak sevenleri ile paylaşmıştı.

Selena Gomez'den 10 milyon dolarlık dava!

İLİŞKİLİ HABER

Selena Gomez'den 10 milyon dolarlık dava!
Bahar Şahin'in itirafı: Günlerce vicdan azabı çektim!

İLİŞKİLİ HABER

Bahar Şahin'in itirafı: Günlerce vicdan azabı çektim!
Büşra Pekin'in 2020 seyahat temalı videosu sosyal medyayı salladı!

İLİŞKİLİ HABER

Büşra Pekin'in 2020 seyahat temalı videosu sosyal medyayı salladı!
Can Yaman evde spor yaparken Erkenci Kuş'u izledi!

İLİŞKİLİ HABER

Can Yaman evde spor yaparken Erkenci Kuş'u izledi!

BİR YORUM YAPIN 1

misafir 3 yıl önce

Ne güzel insanlarsınız. Umut herşeyin başı.♡