İsrafil Köse'nin trafik kazasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu İsrafil Köse Kadıköy'de trafik kazası nedeniyle hayatını kaybetmişti. Kaza ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin ayrıntıları...

Anadolu 60. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, sanık Bekir Serhut Özhan katılmadı. Duruşmada tarafları, avukatları temsil etti.     

Raporda, sanık Özhan'ın idaresindeki otomobil ile park halindeyken, sol gerisinden gelen Köse'nin kullandığı motosikletin hız ve mesafesini dikkate almadığı, motosikletin geçişini tamamlamasını beklemeden dikkatsiz ve kontrolsüz şekilde aracının sürücü kapısını açarak kazanın oluşumuna sebep olduğu, bu şekilde dikkat ve özen yükümlülüğüne aykırı davranarak asli ve ağır derece kusurlu olduğu belirtildi.     

Oyuncu Köse'nin ise motosikletiyle seyir halindeyken seyir hızını yol ve mahal şartlarına göre ayarlamadığı kaydedilen raporda, Köse'nin dikkatsiz ve kontrolsüz seyrettiği gerekçesiyle alt düzey tali derecede kusurlu bulunduğu şeklinde görüş bildirildi.     

Söz verilen oyuncu Köse'nin ailesinin avukatı Asım Çeker, Adli Tıp Kurumunun raporunu kabul ettiklerini belirterek, "Olay park halindeki bir aracın kapısını açmasından meydana gelmiştir. Sanık tam kusurludur. Şikayetimiz devam ediyor." dedi.     

 Mahkeme, birinci bilirkişi raporu ile ikinci Adli Tıp Kurumu raporunda, kusurlu hareketlerin tespiti açısından çelişki çıktığı gerekçesiyle İstanbul Teknik Üniversitesinden seçilecek 3 kişilik uzman bilirkişi heyetinden yeniden rapor düzenlenmesinin istenmesine karar verdi.

Fenomen Enes Batur hakkında soruşturma açıldı

İLİŞKİLİ HABER

Fenomen Enes Batur hakkında soruşturma açıldı
Okan Kurt ve babası konkordatoya başvurdu

İLİŞKİLİ HABER

Okan Kurt ve babası konkordatoya başvurdu
Oyuncu Gürgen Öz baba oluyor

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Gürgen Öz baba oluyor
Ustalara saygı konserinde Aşık Veysel anıldı

İLİŞKİLİ HABER

Ustalara saygı konserinde Aşık Veysel anıldı
Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı'ya çelenk!

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Akçıl'dan Burcu Kıratlı'ya çelenk!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

günahkar 5 yıl önce

ölen sanatçıya Allah rahmet eylesin ailesine de sabırlar versin...kaza mı evet kaza,büyük bir dikkatsizlik mi evet malesef,kötü ve üzücü olan da ölümle sonuçlanması,aile tarafından affedilebilir mi orası zor da olsa imkansız değil.şimdi empati yapalım hepimiz insanız ve hepimizin anlık dalgınlıkları olabilir ve olmuştur da değil mi,şimdi bunkzaya sebebiyet veren insan vicdan azabıyla yanıp tutuşuyor olabilir,evet senin başına gelse gb sorular olacak lakin rahmetlinin günü bitmiş''kaza'' olduğu kesindir ve ailenin kinlenip şikayetçi olmaya devam etmesi şahsımca doğru bulmuyorum,affetmet affedici olmak Allah'a mahsus olup allah'ın da affedeni sevdiğini bilmemiz gerekir