Mehmet Ali Erbil öldü mü? Mehmet Ali Erbil'e ne oldu?

Sosyal medyada Mehmet Ali Erbil'in öldüğüne dair çıkan haberler herkesi şaşırttı. Yaklaşık 3 yıldır kaçış sendromdan dolayı tedavi gören Mehmet Ali Erbil, öldüğü iddia edilmişti. O zamanlar ise doktor olan kız kardeşi Yeşim Erbil sosyal medyadan bir paylaşım yapmıştı.

2018 yılında son ayında evindeki banyoda yere düşerek kaburgalarını kıran ve kaçış sendromuna yakalanan ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, aylarca yoğun bakımında kaldı.

mehmet ali erbil tedavi süreci

mehmet ali erbil tedavi süreci

Herkesin öleceğini beklediği Erbil, 260 gün sonra yoğun bakımından çıktı. Ancak vücudunu kullanamıyordu. Erbil'in öldüğüne dair çıkan haberleri ise kız kardeşi Yeşim Erbil bu sözlerle yalanlamıştı:

"Bazı haberler çıkmış arayanlar oldu. Tedavisi devam ediyor. Bir sorun yok. Detaylı bilgileri paylaşırım. Bizden haber almadıkça başka haberlere inanmayın."

mehmet ali erbil ve oğlu

mehmet ali erbil ve oğlu

2020 yılında ise fizik tedaviye başlayan ünlü komedyen kendi başına yürüyebiliyor. Bir kaç programa da çıkan Erbil, uzun yürüyüşlerde ya da uzun süreli ayakta durmalarda baston kullanıyor.

mehmet ali erbil fizik tedvai

mehmet ali erbil fizik tedvai

Şimdilerde ise en çok çocuklarıyla vakit geçiriyor. Bu süreçte en büyük destekçisi ise eski eşi Nergis Kumbasar oldu. Dünden beri sosyal medyada yeniden "Mehmet Ali Erbil'e ne oldu? Öldü mü?" tarzında çıkan sorulara Erbil fotoğraflı paylaşımla cevap verdi. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

mehmet ali erbil son fotoğrafı

mehmet ali erbil son fotoğrafı

İlkin Tüfekçi'den acı itiraf: 1 yıllık ömrüm kaldı dediğinde yıkıldım!

İLİŞKİLİ HABER

İlkin Tüfekçi'den acı itiraf: 1 yıllık ömrüm kaldı dediğinde yıkıldım!
Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl barışıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl barışıyor mu?

BİR YORUM YAPIN 13

Fatma mercan 3 yıl önce

Rabbim şiflar versin ayağa kaldırsın inşallah Türkiye'ye mal olmuş bir insan Rabbim yardımcısı ve bütün hasta olanlar şifalar versin nefes leri daraltmasın açsın yüce Allah'ım.......Amin

Toplam 3 beğeni

Doruk 3 yıl önce

Saçmalık.

Toplam 2 beğeni

Yunus 3 yıl önce

Allah c.c verdiği canı almasınıda bilir. Bilinmelidir ki dünya hayatı geçicidir. Asıl hayat ahiret hayatıdır. Mevlam sevdiği kuluna hastalık verirmiş ki, günahları temizlensin. Böylece allahın huzuruna temiz çıksın. Burada 1 yıl önce Barbaros denen şahsiyetsiz. - barbaros 1 yıl önce ne ekti ise onu biçecek çare yok. Diye yazmış, gün gelip çattığında senin halin durumun ne olacak sen onu düşün.!. Sen düzgün bişey ekebildinmi Belki sana tevbe bile nasip olmayıp cehennemi boylayacaksın ne malum. O yüzden başkaların gıyabında bişey yazacağınız zaman önce kendi ektiklerinizi düşünün.. sonra başkaların gıyabında...

Toplam 7 beğeni

Ahiskali 1944 TÜRK 4 yıl önce

Allah herkesi kendi adaletinde yargılasın Allah af edenlerden eylesin Allah herkesi bidaha şans vermeyi nasip etsin Erbil aylesine gecmiş dileyimle ifadelerime son verirken canabi allahdan yar ve ardimcimiz olsun.

Toplam 8 beğeni

Ahiskali 1944 4 yıl önce

Herkesin bir fikri olduguna inancim sonsuz. ama buda gercek ki insanlar fikriy ile inanciyla allahin huzurunda sadece kendinin hesabini verecek onun icin arkadaslar bazilari cenneti garantiymis kimi bir kac imalarda bulunmuş ben burda bir seyler ifade etmek isterim eyer bir insanin dogrusuyla yanlişiyle şikayetciysen bunu yine duayla dile getirmekde allahin rizasiyla olmus olur aksi taktirde bizlerin diyerlerde hicbir farkimiz olmaz.teşekürler

Toplam 5 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun