Halil Sezai: Üç yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum

Ünlü şarkıcı Halil Sezai dün akşam bir arkadaşıyla objektiflere takıldı. Ünlü şarkıcı ayakkabılarımı 3 yıldır giyiyorum diyerek şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz akşam Karaköy'de arkadaşı Mehmet Turgut ile akşam yemeği yiyen şarkıcı Halil Sezai muhabirleri görünce kısa bir röportaj verdi. Yeni yapım şirketi kurduğunu açıklayan Halil Sezai, "Yeni bir yapım şirketi kurdum. Bir film için kolları sıvadım. Daha önce de bir yapım şirketim vardı ama battı, sizin bundan haberiniz yok mu?" diyerek sözlerine şu şekilde devam etti "Fotoğraf çekiminden geliyoruz. Mehmet bu iki arkadaşın muhteşem fotoğraflarını çekti. İki genç daha çok ufaklar, fakat söz yazıp beste yapıyorlar. Yapımcı olarak ilk işim onların albümünü çıkartmak olacak, ona hazırlanıyoruz" dedi. 

Gazetecilerin "Mehmet Turgut'un kaşesi pahalı mı?" sorusu üzerine Sezai, "Mehmet'le aramızda paranın lafı olmaz" karşılığını verdi. Bu sırada Mehmet Turgut, araya girerek, "Baksanıza yıllardır botlarım yırtık, patlak" diyerek gülmeye başladı. Halil Sezai de "Ben de üç yıldır aynı ayakkabıyı giyiyorum, gocunmuyorum" ifadelerini kullandı.

Bruce Willis Nusret'e gitti!

İLİŞKİLİ HABER

Bruce Willis Nusret'e gitti!
Arka Sokaklar'dan 500. bölüm kutlaması

İLİŞKİLİ HABER

Arka Sokaklar'dan 500. bölüm kutlaması
Gülşen'den Tarkan ve Edis rekabeti!

İLİŞKİLİ HABER

Gülşen'den Tarkan ve Edis rekabeti!
Deniz Akkaya: Kızım Sezen Aksu’yu tanımıyor

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Akkaya: Kızım Sezen Aksu’yu tanımıyor
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0