Burak Özçivit bebeğin ismi hakkında ilk kez konuştu

Kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen, eşiyle birlikter geçtiğimiz aylarda bebek müjdesini vermek için Almanya'ya ailesinin yanına gitmişti. Akıllara gelen ilk soru ise "bebeğin Almanya'da mı doğacak?" oldu. Ancak dün ünlü çift İstanbul'a döndü.

Fahriye Evcen hamile odluğunu öğrendikten sonra eşi Burak Özçivit'le beraber ailesinin yanına Almanya'ya gitmişti. Bir süredir hayranlarından uzak kalan çift paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor.

Hamileliğinde 5'inci ayı dolduran Evcen, eşi ile çekildiği bu fotoğrafı 'aşk' notuyla paylaştı.

İŞTE FAHRİYE EVCEN'İN O PAYLAŞIMI;

Bebeğin Almanya'da mı doğacağı konuşulurken ünlü çift dün ülkeye döndü. Hamileliğinde 5'inci ayı geride bırakan Evcen'in çıktıkları bir mekanda eşi Burak Özçivit'le beraber ayak üstü muhabirlerle sohbet etti. Bebeğinin isminin ne olacağı sorusunda ise Özçivit, 'Bebeğin adı belli ama bunu sizinle paylaşmamızı beklemeyin' yanıtını verdi.

Ece Vahapoğlu hamile olduğunu açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Ece Vahapoğlu hamile olduğunu açıkladı
Işın Karaca hastaneden paylaşım yaptı

İLİŞKİLİ HABER

Işın Karaca hastaneden paylaşım yaptı
Murat Dalkılıç'ın yağmurla savaşı!

İLİŞKİLİ HABER

Murat Dalkılıç'ın yağmurla savaşı!
102 yaşında öyle bir şey yaptı ki...

İLİŞKİLİ HABER

102 yaşında öyle bir şey yaptı ki...
Jessica May'den Brezilya'ya Türk tohumu

İLİŞKİLİ HABER

Jessica May'den Brezilya'ya Türk tohumu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 6

........ 5 yıl önce

Nasil kendilerini begenmisler bunlr ya ikisi cok degisik insanlr anlayamyrm .diğer ünlüler boyle davranmiyo .aman soyle nolursun ismini

Sevda 5 yıl önce

Kolay kolay yorum yapan birisi değilim ama artık dur denilen bir sınıra gelince arada yazıyorum Allah aşkına ne bu şimdi iyiki bi bebekleri olacak, Herkesin evladı kendine özel ve güzel ama bunlar kendini aştı, vallahi yazık bu insanlar sayesinde ünlü oldular ama lütfedip bebeğin adını söylemeye gerek duymuyorlar, kendini üstün görme ve kibir hoş şeyler değil Arkadaşlar bunlara prim vermeyin hayatta çok daha önemli olaylar konular olurken, bir bebeğin adı o kadar önemli olmamalı

Toplam 1 beğeni

Selin 5 yıl önce

Bu kadar Abartmayın ya ne buya neyse ne

Tuğba 5 yıl önce

Hahahaha çok komiksiniz ya uyuyamam şimdi acaba isim ne koycaklarmış diye

Kezban 5 yıl önce

Biz sizden cok sıkıl dık ya

Yorumların Tümünü Okuyun