Ünlülerden Murat Özdemir'e sert tepki!

Dün akşam canlı yayında papağana yaptığı işkence ile Türkiye'nin gündemine oturan ve Acun Ilıcalının yapımcılığını yaptığı MasterChef'te ekranlara gelen Murat Özdemir'e başla Ilıcalı olmak üzere birçok ünlü sert tepki gösterdi. Aynı zamanda şarkıcı Haluk Levent papağanı sahiplendi.

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği MasterChef programında geçtiğimiz ay yaptığı hareketler yüzünden diskalifiye olan Murat Özdemir skandal bir canlı yayına imza attı. Özdemir canlı yayında papağanın boğazını sıkarak işkence yaptı.

İnfialaya neden olan görüntülerin ardından sosyal medyada birçok kişi sert tepki gösterip suç duyurusunda bulundu. Bunun yanı sıra görüntülere Acun başta olmak üzere birçok ünlüde sert tepki gösterdi.

İŞTE ÜNLÜLERİN PAYLAŞIMLARI

ACUN ILICALI: "Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum"

EZGİ MOLA: "Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler"

BURCU ESMERSOY: "Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler"

MEHMET ASLANTUĞ: "Bir hayvana bunu yapmakla insana işkence etmek arasında ne fark var? Murat Özdemir'in insan öldürmeyeceğinin garantisini kim verebilir? Bu ruh hastasının tedavi altına alınması için daha ne yapması gerekiyor?"

MURAT BOZ: "Hayvanlara işkence eden eziyet eden bazı insan görünümlü mahluklara verilecek cezalar caydırıcı olmadıkça bu zulüm devam edecek gibi duruyor. Bu işkenceleri bir insana yaptıklarında ne alınıyorsa aynısını hayvanlara yaptıklarında da almalılar"

HADİSE: "İnsan ya da hayvan fark etmez bir canlıya işkence ve şiddet uygulayan cani ve sapıktır! Bu durum asla cezasız kalmaz!"

ONUR BÜYÜKTOPÇU: "Murat Özdemir denen varlığa biri dur desin, yargı önünde cezalandırılıp en kısa sürede tedavi edilmeli"

ALİŞAN: "Murat Özdemir denen ruh hastası derhal tımarhaneye...Allah sana o papağanım çektiği acının kat kat fazlasını yaşatsın inşallah amiiinn..."

HALUK LEVENT: "Son durum; Papağan’a işkence eden şahıs yarın “hayvana işkence” suçuyla Adliyeye çıkartılacak.AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk.Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı.Papağan yasa gereği milli parklar Müdürlüğüne verilecek.Hemen tedaviye başlanacak Takipçisiyiz!"

Derya Uluğ hastaneye kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Derya Uluğ hastaneye kaldırıldı
Haluk Levent, Murat Özdemir'in işkence yaptığı papağana sahip çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Haluk Levent, Murat Özdemir'in işkence yaptığı papağana sahip çıktı
Minik Ebrar'dan papağana işkence uygulayan Murat'a büyük ders

İLİŞKİLİ HABER

Minik Ebrar'dan papağana işkence uygulayan Murat'a büyük ders

BİR YORUM YAPIN 0