İbrahim Tatlıses: Seni bekliyoruz güzel dostum

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses 65 gündür yoğun bakımda olan sanatçı Mehmet Ali Erbil'in durumu hakkında sosyal medya hesabında bir mesaj yayınladı.

 Mehmet Ali Erbil'in hayati tehlikeyi atlattığını ablası Yeşim Erbil duyurmuştu. İbrahim Tatlıses de bugün Erbil'in sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. İbrahim Tatlıses yaptığı açıklamada şunları söyledi: Çok şükür güzel haberler alıyoruz... Sezin kızımızla konuştum, Mehmet Ali gözlerini açmış, konuşuyormuş... Süreç uzun, yavaş yavaş toparlanacak, eskisi gibi aramızda olacak... Seni bekliyoruz güzel dostum, Allah şifasını senden eksik etmesin, Amin... Dualarımız seninle...

İŞTE TATLISES'İN PAYLAŞIMI;

Mazhar Alanson: Yandım'ı Medine'de yazdım

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanson: Yandım'ı Medine'de yazdım
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

taşeron 5 yıl önce

ne ayak lan bu ?"

Toplam 1 beğeni