Metin Akpınar'dan adliye sonrası ilk açıklama

Bir kanalın programında Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hedef gösteren Küstahça sözler sarf eden Müjdat Gezen ve Metin Akpınar savcılığa çağırıldı.

Başkan Erdoğan hakkında yaptıkları küstah açıklamalar nedeniyle Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında soruşturma başlatıldı.

Kadıköy'de ikamet eden Metin Akpınar, sabah saatlerinde evine gelen polis ekipleriyle savcılığa götürüldü. Akpınar götürüldüğü esnada muhabirlere "Savcı bey çağırdı. İfade vermeye gidiyoruz" açıklamasını yaptı. 

Gezen ve Akpınar, adli kontrol hükmü istemiyle mahkemeye sevkedildiği öğrenildi.

İŞTE O ANLAR;

METİN AKPINAR'DAN ADLİYE SONRASI İLK AÇIKLAMA:

Açıklamasında, "Savcılık görevini yaptı. Bizden savunmamızı aldı. Söylediğimiz sözlerle ilgili yorumlarımızı aldılar. Biz de dilimiz döndüğünce inandığımız doğruları tekrar anlatmaya çalıştık. Bize istinat edilen suçlardan hiç ilgimiz olmadığını anlatmaya çalıştık. Bizim Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef gösteren, onun ismini anan, ona karşı bir hareketimiz katiyen olmaz. Biz ülkemizin refahı, milletimizin refahı için tercih ettiğimiz temenni ettiğimiz demokrasiyi anlatmaya çalıştık. Bunları anlattık. Hâkim bey de adli kontrol serbestliğine karar bağladı. Bizi azat ettiler. Ben işimi yaptım, görevimi yaptım." diye konuştu.

Özlem Zengin: Örtündüğümde ruhen tamamlandım!

İLİŞKİLİ HABER

Özlem Zengin: Örtündüğümde ruhen tamamlandım!
TBMM'de Akpınar ve Gezen'i savunanlara bakın!

İLİŞKİLİ HABER

TBMM'de Akpınar ve Gezen'i savunanlara bakın!
Ebru Polat'tan Başkan Erdoğan'a destek!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Polat'tan Başkan Erdoğan'a destek!

BİR YORUM YAPIN 4

türk biz 5 yıl önce

savcıdan yırttıda sırat'tan nasıl yırtacak

Toplam 3 beğeni

Baksen 5 yıl önce

Sn Cumhurbaskanimiz diyebiliyor Muş yaaa demek zor değilmiş beğenmedi mi çıkarsın sen de aday olursun ama asmalar falan nedir yani sizin gibi sanatçılara oluyormu bu hitap yani

Toplam 4 beğeni

burak 5 yıl önce

çevir kazı yanmasın....

Toplam 4 beğeni

ottomans 5 yıl önce

Lan sanatci kilikli musvetteler siz kurtuldunuzmu sandiniz aciklama yapiyorsunuz

Toplam 3 beğeni