Çağla Şikel'den Buse Varol ve Alişan'a sürpriz BabyShower!

Önümüzdeki aylarda bir erkek bebek dünyaya getirecek olan ünlü oyuncu Buse Varol'a sunucu arkadaşı Çağla Şikel canlı yayın programında şaşırtan bir BabyShower partisi hazırladı.

Dün televizyon kanalında yayınlanan programına katılan Buse Varol ve Alişan'a programın sunucusu olduğu Çağla Şikel BabyShower sürprizi hazırladı. O anları çok beğendiğini sosyal medya hesabından dile getiren Varol, Şubat ayında anne olacak.

İŞTE BUSE VAROL'UN PAYLAŞIMI;

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu boşanıyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu boşanıyor mu?
Canan Karatay'a para cezası şoku

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay'a para cezası şoku
Serdar Ortaç'ın kardeşi yoğun bakıma kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'ın kardeşi yoğun bakıma kaldırıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Yakub 5 yıl önce

Bizim babyshower şöyle: Helal ve temiz kan ve süt oluşumu- ibadet ehli Nurlu kalp oluşumu- Besmele çekilir- Islami isim verilir - Sağ kulağa ezan sol kulağa kamet getirilir- saçı kesilir ağırlığınca sadaka verilir- akika kurbanı kesilir yakınlar davet edilir- Allah cc Ümmeti Muhammede sav hayırlı mübarek nesil versin inşaAllah.

Toplam 30 beğeni

Hoca hanım 5 yıl önce

Aynen öyle kardeşim ağzına sağlık

Toplam 8 Beğeni