Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'dan boykot açıklaması

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medyada hakları verilmediği gerekçesiyle film yapımcılarının salon işletmecilerini boykot ettiği ve filmlerini vizyona vermeyecekleri hakkında çıkan iddialara şaşırtan bir açıklama yaptı. İşte haberin detayları...

"Recep İvedik 6" filmini 2019'da sinemaseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanan Şahan Gökbakar, son günlerde hakları verilmediği gerekçesiyle film yapımcılarının salon işletmecilerini boykot ederek filmlerini vizyona sokmayacakları iddialarına açıklama yaptı. Gökbakar, açıklamasında, söz konusu haberlerde kendisi, film şirketi ve "Recep İvedik 6" filmiyle ilgili çeşitli yorum ve ifadelerin bulunduğuna işaret etti. 

Şahan Gökbakar, tüm sinema işletmeleriyle yapım şirketi arasında müzakerelerin devam ettiğine dikkati çekerek, "Müzakere süreçleri henüz sonuçlanmadığı için şirketimiz tarafından alınmış kesinleşen bir karar bulunmamaktadır. Bahse konu haberlerin içeriğinde yer alan her türlü ifade ve bilginin, şirketimiz tarafından resmi olarak teyit edilmediği sürece, haberi yapan gazetecinin fikri, yorumu veya duyumu olarak değerlendirilmesi gerekmektedir." ifadelerini kullandı.

Birtakım sektörel sorunların da yaşandığını belirten Şahan Gökbakar, şunları kaydetti: 

"Üyesi olduğumuz TESİYAP (Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Derneği) meslek birliği çatısı altında, buna ek olarak iş ortaklarımız ve çeşitli bakanlıklar nezdinde, mevcut sorunların çözümüne ilişkin çeşitli toplantılarda da bulunmak suretiyle çözüme yönelik yapıcı katkımızı açıkça sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. İlerleyen süreçte her türlü ticari ve hukuki yolu değerlendirerek bir sonuca vardığımız takdirde, geniş bir basın toplantısı yaparak hem soruna açıklık getirecek hem de filmimizin gösterimi ile ilgili kararımızı birinci ağızdan siz değerli kamuoyuna aktaracağız." 

Şahan Gökbakar, en kısa zamanda sinema işletmeleriyle karşılıklı yapacakları sözleşmelerle bu sorunları aşarak milyonlarca seveniyle buluşacaklarına olan inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.  Komedyen Cem Yılmaz ise sosyal medya hesabından "Kaçamak" ve "2 Arada" isimli iki ayrı hikayeden oluşan "Karakomik Filmler"in çekimlerini tamamladıklarını duyurdu. 

Çekimlerin 6 ay sürdüğünü belirten ve ekip arkadaşlarını kutlayan Cem Yılmaz, "Emek verdiğimiz filmlerin en adaletli şekilde seyircisiyle buluşacağı günü bekliyorum. Film bizim, film sizin... Mısıra değil filme bilet alan milyonlarca seyircimize sorumluluğumdur." değerlendirmesinde bulundu.

Tarık Ünlüoğlu'ndan iyi haber geldi!

İLİŞKİLİ HABER

Tarık Ünlüoğlu'ndan iyi haber geldi!
Serdar Ortaç'ın kardeşi yoğun bakıma kaldırıldı

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç'ın kardeşi yoğun bakıma kaldırıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Aziz 5 yıl önce

Portakallar izlesin biz makarnacılar izlemiyoruz .ikiside yok hükmünde bizim gözümüzde.

Toplam 4 beğeni