Dilan Çıtak: Miras peşinde değilim

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sosyal medyada çıkan iddialara babası İbrahim Tatlıses’in parasında gözü olmadığını söyledi.

Şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz günlerde babasının sahibi olduğu Kuşadası’ndaki evden kardeşlerinin pay alması haberlerine şaşırtan bir açıklama yaptı. Dilan Çıtak, "Hiç sitemim yok. Miras peşinde değilim. Herkese ev verildi, ben almadım. İbrahim Bey, böyle konularda hak yemez, eşittir. Para için Tatlıses soyismini almadım. Kendim çalışıyorum ve kazanıyorum. Kimseden beklentim yok” diye konuştu. 

Engin Akyürek sevgisi sınır tanımadı

İLİŞKİLİ HABER

Engin Akyürek sevgisi sınır tanımadı
Şahan Gökbakar'dan bir ilk!

İLİŞKİLİ HABER

Şahan Gökbakar'dan bir ilk!
İrem Helvacıoğlu'na Sen Anlat Karadeniz yapımcılarından şok yasak!

İLİŞKİLİ HABER

İrem Helvacıoğlu'na Sen Anlat Karadeniz yapımcılarından şok yasak!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

alp sarp 5 yıl önce

paran bitsinde öyle göriyim seni

Toplam 10 beğeni

TURK 5 yıl önce

Tanimadigimiz insanlar hakkinda boyle dusunceler uzucu. kimse kimsenin kalbini ve isteklerini bilemez. Bilmeden soylenen soz kendi isteklerinin ve kalbinin aynasidir.

Toplam 0 Beğeni

Yorgun 5 yıl önce

iboda paramı kaldı.

Toplam 5 beğeni