Usta oyuncu Mehmet Özgür 'Vuslat' dizisinde! İşte ilk fragman...

A23 meydanın yapımcılığını üstlendiği Vuslat dizisi 7 Ocak Pazartesi günü TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Ünlü usta oyuncu Mehmet Özgür'de dizinin kadrosunda.

Başrollerini Kadir Doğulu ve Devrim Özkan'ın paylaştığı Vuslat dizisi idddialı bir fragman ile seyirci ile buluştu. Dizi "İyi insan" olmak için çıkılan "aşk yolculuğu" nun serüvenleri üzerine kurgulanmış, aşkı ve insan hallerini anlatan bir yapıyı konu alıyor. Dizise usta oyuncu Mehmet Özgür "Salih baba" karakterini oynacak. 

 "Salih Baba"  yaşadığı en büyük kırılma noktasından sonra hayatın ve gerçeğin peşine düşüp, peşine düştüğü gerçeği bulup, onu diğer insanlara aktaran kıymetli eski eşyaları gerçek sahiplerine ulaştırmaya çalışıyor. 

MEHMET ÖZGÜR KİMDİR?

Antalya'da 1970 30 Ağustos'ta dünyaya gelen oyuncu lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne yerleşmiştir. 18 yaşında dil kursu sırasında tiyatro hayatına başlamış olan Özgür, ilerleyen zamanlarda bazı önemli tiyatrolara da yönetmenlik yapmıştır. 'Suskunlar', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Çalıkuşu'  gibi dizilerde yer alan Mehmet Özgür aynı zamanda bazı filmlerde ortak yapımcılık üstlenmiştir. İkizi olan oyuncunun eşi ve kardeşi de oyuncudur.

VUSLAT 1. BÖLÜM TANITIMI

Altan Gördüm: Oyunculuğu bıraktım

İLİŞKİLİ HABER

Altan Gördüm: Oyunculuğu bıraktım
Dünya yıldızı Enrique Iglesias Ece Seçkin'i seçti!

İLİŞKİLİ HABER

Dünya yıldızı Enrique Iglesias Ece Seçkin'i seçti!
Oyuncu Hazal Kaya ile Ali Atay nişanlandı!

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Hazal Kaya ile Ali Atay nişanlandı!

BİR YORUM YAPIN 0