Özlem Yıldız kurşunlar arasında kaldı

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, dün akşam gittiği bir restoranda silahlı kavganın ortasında kaldı. İşte o anlar...

Sunucu Özlem Yıldız dün akşam Yeşilköy'de bir mekanda yemek yemeye gitti. Burada bulundukları sırada bir anda silah sesleri duyulmaya başlandı. Ortalık kısa sürede karıştı ve mekanda bulunanlar kendilerini dışarıya attı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa'ya telefonla bağlanan Özlem Yıldız yaşadıklarını anlattı:

"Yeşilköy'de bir et restoranı. Bu ailelerin gittiği normal bir saat. Hava çok serin olduğu için iç kısımda oturmayı rica ettim. Bir tek bizim masamız iç kesimdeydi. Yemekleri söyledik, restoran sahibi özel olarak ilgilendi bizimle sağ olsun. Hayatımda silah sesini iki kere yaşadım. Biri girdi içeri. Yanımıza kadar geldi. Silahın o sesini duydum. Bir 'Ah' sesini duydum. Kafamı çevirdiğim an o silahla göz göze geldim. O silah sesleri devam ederken nasıl çıktık, nasıl yan mekana gittik hatırlamıyorum. 2 gündür kendime gelemiyorum. Seken 6 kovan yerde bulundu. Oğlum yanımda olsa ne yapardım, nasıl korurdum. 

Bizim oradaki kaçarken halimizi görüyorsunuz. Oradaki görüntüyü maalesef bir anne çekiyor. Yanındaki 2 çocuğu bırakıp beni çekiyor. 'Oturun çocuğum oturun' diyor. Ben 2 gündür 'Oğlum yanımda olsa ne yapardım?' diye düşünürken kadın magazin derdine düştü. Bana biri bunu açıklasın. Bir anne! 

Allah kimsenin başına vermesin. Ne kadar korkunç bir şey. Şaka zannettim bu olayı. Önümde oldu her şey. Ben tek başıma olsaydım kalırdım orda. O kurşunlar restoran sahibine denk geldi. Ne oldu bilmiyorum. Hayati tehlikesinin olmadığını duydum. Çoluk çocuğun olduğu bir yerdi. Yılbaşı gecesini ev ortamında geçirdim ki tatsızlık olur başıma bir şey gelmesin diye. Bir şey olacaksa oluyor. Ertesi gün buldu bizi. Saat 20.00 suları. Bir gece kulübü değil. Havaya ateş etmedi bilerek üstlerine hedef alarak ateş etti. Yemek yiyorsun, arkadaşlarınla sohbet ediyorsun. Ben mutfağa çok yakın olduğu için fırın falan patladı sandım. Arkamı döndüm, kurşunu bir daha silaha verdi. Dış kısımdakilerin olayı anlaması bizim kaçışımızla oldu. Olayı en canlı canlı yaşayan biziz."

Hande Erçel annesine kök hücre olacak!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel annesine kök hücre olacak!
Derya Uluğ'un 15 kiloluk elbisesini görenler şok oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Derya Uluğ'un 15 kiloluk elbisesini görenler şok oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0