Deniz Çakır'ın hakaret davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın bir kafede başörtülü genç kızlara sözlü tacizde bulunması sonrası, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçundan yargılandığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılık esas hakkındaki mütaalasında beraat, alenen hakaret suçundan ise savcılığa suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

İstanbul'da yer alan bir alışveriş merkezindeki mekânda  başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma açılan oyuncu Deniz Çakır hakkında yürütülen davada yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, olay günü Deniz Çakır’ın yanında bulunan arkadaşı Hande Selen Canar tanık olarak dinlendi. Canar olay yerine Çakır'dan sonra gittiğini belirterek, 'Sonra da müştekiler geldi. Önce arkadaki masaya, sonra da yan masaya geçtiler. Biz yılbaşı ve doğum günü için birbirimizin fotoğraflarını çekiyorduk. Müştekiler bir anda bize dönüp 'bizi neden çekiyorsunuz?' dedi.

Biz de ‘sizi neden çekelim’ dedik. Gereksiz bir gerilim oldu. Kalkıp telefonumdan çektiğim fotoğrafları onlara göstererek, ‘bakın sizi çekmedik’ dedim. Müştekiler bizim alkol aldığımızı görünce sanki neden içtiğimize kızılıyor gibi tavırları vardı. Deniz Hanım da, ‘Burası Arabistan mı? Neden içki içmemize kızılıyor?’ dedi. Ama bunu müştekilere değil, bana söyledi.' açıklamasında bulundu.

Duruşma savcısı, esasa ilişkin olarak mütaalasını açıkladı. Çakır’ın 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' suçlarından dolayı beraatine karar verdi. Ancak Çakır hakkında Ancak 'alenen hakaret' suçundan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir suç duyurusunda bulunulmasını da talep etti.

DENİZ ÇAKIR'IN İLK DURUŞMADAKİ ANLARI

Madonna'dan dudak uçuklatan yatırım! 19,3 milyon dolara...

İLİŞKİLİ HABER

Madonna'dan dudak uçuklatan yatırım! 19,3 milyon dolara...
Oyuncu Nurgül Yeşilçay güzelik sırrını anlattı! 'Gala öncelerinde...'

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Nurgül Yeşilçay güzelik sırrını anlattı! 'Gala öncelerinde...'
Fashion Week İstanbul başladı!

İLİŞKİLİ HABER

Fashion Week İstanbul başladı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 10

Tarafsızlık 5 yıl önce

Kadının açıklamalarını hiç paylaşmamışsınız. İddia makamını doğru kabul etmişssiniz.

kayra-keskin 5 yıl önce

bu gidişle daha çok ifadeler verecek savcıya

Toplam 1 beğeni

Esra 5 yıl önce

tam tersi olmuş olsaydı, bir kadına açık-saçık olduğundan dolayı hakaret edilseydi ne olurdu acaba? savcı beyler onu da bırakırlar mıydı? demek ki bu ülkede bazı şeyler daha tam anlamıyla değişmemiş.

Toplam 1 beğeni

Ali 5 yıl önce

Hep aynı sahne önce yap sonra ben demedim de aranızda hiç mi mert yok.

Toplam 1 beğeni

ALPTEKiNHAN 5 yıl önce

HAKARET ETTiGi iNSANLARIN SAYESiNDE UNLENDi VE PARA KAZANIYOR . TERBiYESiZ VE EDEPSiZCE BiR HAREKET COK YANLIS . UNLU OLMAKLA iYI BiR iNSAN OLUNMUYORMUS,

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun