Yıldız Tilbe'den bomba Canan Karatay açıklaması

Şarkıcı Yıldız Tilbe dün akşam, ekmek yemeğin zeytinyağı için sözleriyle bilinen Prof. Dr. Canan Karatay ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Yıldız Tilbe'nin açıklaması...

Önceki akşam objektiflere yakalanan Yıldız Tilbe ayak üstü magazin muhabirlerine röportaj verdi. Tilbe'ye Canan Karatay'ın yaptığı ve gündeme bomba gibi düşen açıklamaları ile ilgili ne düşündüğü soruldu.

yıldız tilbe ve canan karatay

yıldız tilbe ve canan karatay

Bu soru karşısında ünlü şarkıcı, "Allah Canan Karatay'ın yardımcısı olsun. Karşısında olanlara da akıl fikir diliyorum. Bana hep doğal şeyler söylüyor. Ekmek yemeyin diyor doğru söylüyor. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Ekmek karton gibi. Eskiden bir hafta kalırdı bir şey olmazdı, kızartırdık yerdik. Şimdi sebze de her şey de çok kötü. Gerçekten yazıklar olsun başka bir şey demeyeceğim. Kelle paça tüketin, kelle paça çok güzel" şeklinde konuştu.

Engin Çağlar'dan Yasemin'e özel açıklamalar

İLİŞKİLİ HABER

Engin Çağlar'dan Yasemin'e özel açıklamalar
Başkan Erdoğan'dan Müge Anlı'ya teşekkür!

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan'dan Müge Anlı'ya teşekkür!

BİR YORUM YAPIN 4

işin ehli 5 yıl önce

eskiden bir hafta bekleyen ekmeklerde katkı vardı şuan ekmek üretiminde katkı yasak olduğu için ekmekler iki üç günde beyaz benek yapıyor ve küfleniyor olması gerekende budur aldığınız gibi uzun süreler duran her üründen kaçının mevzuat daha daha uzun düne kadar zeytin yemeyin tereyağı yemeyin diyen büyük ablamız şimdi pardon biz yanlış dedik tereyağı beyne iyi gelir zeytin gençleştirir diyor biraz geç anladı onun için iş işten geçti ama yeni nesile faydası olur :)

Toplam 8 beğeni

Murat 5 yıl önce

Tam ben yazacaktım katkı maddesi yasaklandı diye ağzına yüreğine sağlık :)

Toplam 4 Beğeni

HalitBinVelit 5 yıl önce

Canan karatayın Söylediklerinin hiç biri boş değil?

Toplam 9 beğeni

Vatan 5 yıl önce

ilk defa doğru birşey söylemiş.

Toplam 4 beğeni