Arda Kural'dan haber var!

Uzun süredir ekranlardan uzak ve sakin bir hayat sürdüren oyuncu arda Kural'ın metrobüste çekilmiş olan fotoğrafını ses sanatçısı ve yazar Onur Akay paylaştı. Ünlü oyuncunun son hali sevenlerini üzdü. Hastalığının nüksettiğine yönelik çıkan haberlerin ardından Kural, bir video çekerek sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi.

Şizofreni tedavisi gören Arda Kural, geçtiğimiz günlerde setleri geri dönmek istediğini ve kendini topladığını söylemişti. Arda Kural'ın metrobüste çekilmiş fotoğraflarını yayınlayan Onur Akay, konuyla ilgili bir makale yazdı.

 İŞTE ONUR AKAY'IN YAZISI;

"2008 yılında son filminden parasını alamayınca depresyona girmişti Arda Kural... Önceleri tedavi olmayı kabul etmemişti. 2012 yılında ise Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin K2 Servisi'ne yatırılmış ve Kural'a 'Psikonevroz' teşhisi konulmuştu."

"Arda, günde 3 ilaç kullanıyordu ve tekrar işi ile ilgili gelişmeler yaşayınca durumu iyiye gitmeye başlamış ve düzelmişti. Ancak projelerde yer bulamayan Arda'nın hastalığı yeniden nüksetti ve bitkin bir şekilde metrobüslerde ve minibüslerde dolaşıyor. Günlerdir aynı kazağı giyiyor, telefonunu bile kullanamıyor. Sosyal medya adresleriyle bile ev arkadaşı ilgileniyor" dedi.

arda kuralın eski hali

arda kuralın eski hali

Arda Kural için yapımcılara seslenen ünlü sanatçı Onur Akay, "Bir dönem yakışıklılığı ile genç kızların hayallerini süsleyen Arda Kural'a, Türkiye'de bir projede yer verecek yapımcı yok mu şimdi? Yapımcılara da yazıklar olsun! "

"Arda şizofren değil ve tedavi sonrası düzelebilecek bir hastalığı var. Ancak sevenlerinin ve yapımcıların onu yalnız bırakmaması ve sabırla destek olması gerekli!" dedi.

Bu paylaşımdan sonra yapılan haberlerin ardından oyuncu Arda Kural, çalıştığı mekanda bir video çekerek durumunun iyi olduğunu ve mekanına herkesi beklediğini açıkladı. 

Demet Akalın'dan 'Müslüm'ün gömleği açıklaması

İLİŞKİLİ HABER

Demet Akalın'dan 'Müslüm'ün gömleği açıklaması
Tesettürlü oyuncu Gamze Özçelik Afrika için yola çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Tesettürlü oyuncu Gamze Özçelik Afrika için yola çıktı!
Recep İvedik'in evleri yıkıldı!

İLİŞKİLİ HABER

Recep İvedik'in evleri yıkıldı!
Oyuncu Nurgül Yeşilçay setten fotoğraf paylaştı

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Nurgül Yeşilçay setten fotoğraf paylaştı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 17

Gül Türkiye 5 yıl önce

Arda Kural gibi birçok gencimiz var uyuşturucu şizofren pisikoz bipolar gibi beynin metabolizmasını bozuyor ama tedavisi var uzun bir tedavi ilaçlarını düzgün alacak sabırlı olacak ardacım senin yeni projelerde yer Alman işine devam etmen senin önce sağlıklı olmana bağlı sabırlı olmaz eski hatalarına düşersen asla başaramazsın önce kendin sonra annen baban için mücadele et onların ciğeri öyle yanıyoki inan senin hayranlarının umurunda değilsin seni tek hayranım ailen diğerleri seninde umurunda olmasın ben biliyorum bu çok zor bir dert ama çaresi var kendini ve aileni sev herşeyi başaracak güce sahipsin

Toplam 3 beğeni

Hımm 5 yıl önce

Yaşamayı sevmeli insan, bu arkadaş hayata küsmüş

Toplam 2 beğeni

Serkan 5 yıl önce

Cumhurbaşkanımız ilgilenmeli bence. Tekrar toluma kazandırılmalı ve bu tip hastalara umut olmalı.

Toplam 7 beğeni

.... 5 yıl önce

Arda Kural kaliteli adam.. Ama yazık... Hakettiği değer verilmiyor.

Toplam 10 beğeni

Birturk 5 yıl önce

Ne sen eski arda ne senisvnler aynı kalmaz.hersey degisiyor 0 dan 100 sen gecmise degil gelecege bakmalisin insanlar melek degil ayni kalsın.yapacağın bir şey var yaşını yaşa .islamı yaşa .insanlığı yaşa.mutluluğu yaşa gerisini düşünme rabbine bırak .

Toplam 17 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun