Mehmet Ali Erbil vasiyet yazdı iddiasına jet açıklama!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz günlerde vasiyetini açıldığı iddia edilmişti kardeşi Yeşim Erbil konuya dair jet hızıyla açıklama yaptı.

Evinde düşerek kaburga kemiklerini kıran sonrada eski hastalığı Kaçış Sendromu nedeniyle durumu ağırlaşarak yoğun balıma kaldırılan uzun süredir de hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil hakkında vasiyetini açıkladığı iddia edilmişti.

Erbil’in doktor kardeşi Yeşim Erbil çıkan bu haberlerin doğru olmadığını belirten bir açıklama yaptı. İşte Yeşim Erbil’in o açıklamaları: "Mehmet Ali Erbil'in tedavisi sürüyor şuan. Tabi ki toparlanma rehabilitasyon süreci, işte moralinin yerine gelmesi felan biraz zaman alacak ama konuşuyor yoğun bakımdan çıktı geçen hafta. Ama yarı yoğun bakım gibi o şekilde kabul etmek lazım. Ama tabi zor şeyler atlatıldı hala devam ediyor. Ziyaretçi kabul edilmiyor kızları giriyor. Çok şükür bu günlere gelmekte önemli. İnşallah böyle yavaş yavaş dahada olumlu haberleri paylaşırız" Mehmet Ali Erbil'in vasiyeti yazıldığı yönündeki haberlere tepki gösteren Yeşim Erbil "Öyle bir şey yok. O haberler doğru değil net biliyorum. Zaten böyle bir avukatı bile yok. Vasiyet hazırlığı yok, böyle hiç hazırlığı yok. Böyle bir şeyin konuşulmuşluğu bile yok yani. Tatili de yok....Bizde okuduk kızlarda yazdılar yalan haber tatil diye Yasmin felan .Öyle bir tatil planı da yok zaten okuyan bir tek Ali Sadi var diğerleri okumuyor ki! Şimdiye kadar çocuklarıyla toplu bir yere gitmişliği de yok zaten." açıklamalarını yaptı.

Mesut Özil ve Amine Gülşe nişanlandı

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil ve Amine Gülşe nişanlandı
Moda tasarımı okudu sonra köyüne döndü

İLİŞKİLİ HABER

Moda tasarımı okudu sonra köyüne döndü
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Mehmet 5 yıl önce

Allah aşkına M Ali ERBİL'in vasiyeti neden bizi ilgilendiriyor.

abdullah 5 yıl önce

vasiyet değil de kendi adına öteki dünya için ne hazırlık yaptı o önemli. vasiyet dediğin dünyada kalanları ilgilendirir, kişinin kendisini değil.

Toplam 5 beğeni