Özge Özpirinçci ile Birkan Sokullu aynı projede!

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci'nin, Çağan Irmak'ın Ay Yapım imzalı Netflix projesinde yer alacağı ortaya çıktı. İşte, yeni Ay yapım imzalı dizinin ayrıntıları...

Ekranların sevilen dizisi Kadın'da başrolu üstlenen oyuncu Özge Özpirinçci, dizinin final yapmasının ardından, hayranlarını yeni bir proje ile yeniden sevindirdi.

özge özpirinçci

özge özpirinçci

8 bölüm sürecek bu dizide güzel oyuncuya eşlik edecek ismin ise Birkan Sokullu olduğu öğrenildi. Dizinin çekimlerine Mart ayında başlanacağı biliniyor.

Birkan Sokullu

Birkan Sokullu

KAN VERMEYE TEŞVİK ETTİ!

Son zamanlarda kan bağışı yardımı ile ismini duyuran bir diğer ünlü de Özge Özpirinçci oldu. Ünlü oyuncu oyuncu arkadaşı Berrak Tüznataç'ı sosyal medya üzerinden kan vermeye teşvik etti.

Özge Özpirinçci

Özge Özpirinçci

Kan bağışı yaptığı kareyi sosyal medya üzerinden paylaşıp altına, "Hadi bakalım! Herkes harekete geçiyor! İlik nakli bekleyen herkes için size en yakın kan verme noktasını bulun önce. İster ‘kanver.org’dan ister telefonunuzla 168’i arayarak... Sadece üç tüp kan alınıyor, hepsi bu! Ben geldim kanımı verdim.Şimdi de buradan meydan okuyorum. Berrak Tüzünataç ve Selin Şekerci, en kısa sürede ilk boşluğunuzda gidip kan veriyorsunuz" notunu düştü.

özge özpirinçci kan bağışı

özge özpirinçci kan bağışı

Oyuncu Tuvana Türkay'dan çarpıcı açıklama

İLİŞKİLİ HABER

Oyuncu Tuvana Türkay'dan çarpıcı açıklama

BİR YORUM YAPIN 0