Victoria Beckham kendi kanından krem yaptırdı

Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Victoria Beckham, cildinin her daim güzel ve kusursuz olması için 8 bin TL harcayarak kanı ve hücrelerinden yaptırdığı kremi takipçilerine tanıttı.

44 yaşındaki ünlü şarkıcı Victoria Beckham, 8 bin TL harcayarak kendi kanından yaptırdığı kremi takipçilerine tanıttı. Instagram hesabından ürünün fotoğrafını paylaşan Victoria Beckham, "Dr. Barbara bu kremi benim kanım ve hücrelerimden yaptı. Bu krem inanılmaz derecede sivilcelere ve yaşlanmaya etkili." ifadelerini kullandı. Beckham'ın bir takipçisi paylaşıma, "Vay be inanılmaz bir şey." ifadelerini kullandı. 

İŞTE VİCTORİA BECKJAM'IN PAYLAŞIMI;

Victoria Beckham ınstagram

Victoria Beckham ınstagram

İlker Kaleli imaj değiştirdi

İLİŞKİLİ HABER

İlker Kaleli imaj değiştirdi
Burcu Güneş şehit çocukları için söyleyecek

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Güneş şehit çocukları için söyleyecek
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0