Murat Boz hayatına dair bilinmeyenleri anlatı

Genç şarkıcı Murat Boz, Madame Tussauds müzesinde sergilenen bal mumu heykelinin tanıtımına katıldı. Burada gazetecilerle ayak üstü sohbet etti.

Bu gün hakkında TEV'e yaptığı bağış ile gündeme gelen Murat Boz hem hayatına dair hem de bağışa dair açıklamada bulundu.

Murat Boz, bal mumu

Murat Boz, bal mumu

 Madame Tussauds müzesinde sergilenen bal mumu heykelinin açılışına katılan genç şarkıcıya annesi Nedret Boz ve abisi Ali Boz eşlik etti. Bu sırada kendisini görüntüleyen magazin muhabirleri de ayak üstü röportaj verdi. 

İşte genç şarkıcının açıklamaları;

Sizle birlikte ilk defa görüyorum. Çok başarılı. Üzerinde çok çalıştılar. Şu an şoktayım. Kendimle selfie çekmek biraz paranoyak bir durum. Çok gerçekçi. Önden konsere bile çıkartabilirim. Çok meşakkatli bir süreç geçirdik 2017’den bu yana. Yapım aşamasını gördüm ama buralara geleceğini tahmin etmezdim. Yüz yüze gelince insan kendini bir garip hissediyor. Üzerindeki kıyafetler kendi kıyafetlerim. Sağ tarafta Beyonce var diğer tarafta MFÖ. Benimkinin yerini öğrenince 'tamam o zaman beni bodruma koyun' dedim." 

Yaptığı bağış hakkında ise basına yansıyacağını düşünmediğini, "Annem eğitimci, bir öğretmen. Ben de konservatuar okudum, burslu okudum. Zorluk nedir biliyorum. Böyle basına yansıyacağını da bilmiyordum" sözleri ile anlatı.

Hakan: Muhafız dizisinde Sinem Kobal sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan: Muhafız dizisinde Sinem Kobal sürprizi!
Başkan Erdoğan Fazıl Say kararını verdi

İLİŞKİLİ HABER

Başkan Erdoğan Fazıl Say kararını verdi

BİR YORUM YAPIN 0