Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü

Özlem Kaymaz Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel’i tedavi için dün Akdeniz Üniversitesi’ndeki ABD’li doktoruna götürdü.

Eski mankenlerden olan Özlem Kaymaz, iki ay önce Nager Sendromu hastası olan oğlu Daniel’i tedavi için Hollanda'ya götürmüştü. 16 yaşındaki  Daniel de Vries'in sağlığına kavuşması için canla başla uğraşan Özlem Kaymaz,  Hollanda'dan üzgün bir şekilde Türkye'ye geldiler. Yoğun bakımda yeterli yatak ve hemşire olmadığı gerekçisiyle ameliyat iptal edilmişti.

NAGER SENDROMU NEDİR? NASIL TEDAVİ EDİLMESİ GEREKİR? detaylar için linke tıklayabilirsiniz...

Nager Sendromu nedir?

Nager Sendromu nedir?

 Daniel de Vries'in çenesindeki problemden dolayı nefes alması güçleşince dün oğlunun ABD'li doktorunun Akdeniz Üniversitesi'ne gittiğini öğrendi. Soluğu Antalya'da alan Özlem Kaymaz, oğlunun sağlığına kavuşması için çıktıkları yolculuğu da "Sebeb-i ziyaretimiz mühim" mesajıyla sosyal medyada duyurdu.

Ünlü isimlerden şehit çocuklarına destek yağdı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü isimlerden şehit çocuklarına destek yağdı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0