Seda Sayan: affetmedi: İmajım sarsıldı Savcı Bey!

Ünlü sanatçı Seda Sayan ismini ve fotoğraflarını izinsiz kullanarak zayıflama ilaçları satan bir firmadan şikayetçi oldu. Seda Sayan, ‘İmajım zedelendi’ dedi

Şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, internet üzerinden zayıflama ilaçları satan bir kozmetik firmasının fotoğraf ve ismini izinsiz kullandığı gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Seda Sayan kimdir

Seda Sayan kimdir

Zayıflama ilacını kullanan bazı kişilerin sosyal medya üzerinden kendisine ulaştığını ifade eden şarkıcı, haksız yere mağduriyet yaşadığını beyan etti.

Deniz Baysal düğün tarihini açıkladı!

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Baysal düğün tarihini açıkladı!
Ünlü model Kylie Jenner 'dan 2019'a damga vuran bebek paylaşımları!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü model Kylie Jenner 'dan 2019'a damga vuran bebek paylaşımları!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

sinan 5 yıl önce

yazık yaa 60 yaşında kadının haline bak

mehmet akif 5 yıl önce

Seda hanım, bilmem buradan yazdıklarımı okurmusun ama, gel sen bu magazin televizyon işlerinden artık emekliye ayrıl ve yol yakın ve fırsat varken Hakka ve hakikate yönel.

Toplam 13 beğeni

Salih Amel 5 yıl önce

Kadının işi bu yahu.

Toplam 1 Beğeni

Antepli 5 yıl önce

ahirette imajini sorarlarsa ne dicek kardes

Toplam 6 Beğeni