Meghan Markle Instagram'ını kapattı! Korkudan çıkamıyor...

İngiliz kraliyet ailesinin gelini Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, sessiz sedasız açtığı Instagram hesabını gelen olumsuz yorumlar nedeniyle sildi.

Geçtiğimiz yıl Prens Harry ile evlenen dünyaca ünlü oyuncu Meghan Markle, Instagram hesabına gelen olumsuz yorumlar nedeniyle nişan sonrasında hesabını pasife almıştı. The Sun'ın haberine göre; evlendikten sonra hesaplarını kapatan Markle'ın, gizlice yeniden hesabını açtığı ortaya çıktı. Ancak Prens Harry'nin eşi, zamanla Instagram'a kendini fazla kaptırdı ve gelen bütün olumsuz yorumları okudu.

Prens harry

Prens harry


Haberde; yorumları okuyan Markle'ın, hem zihinsel hem de duygusal olarak yıprandığı belirtildi. Hatta Markle'ın, tek başına korumasız dışarı bile çıkamayacak bir halde olduğu açıklandı.

Acun Ilıcalı'nın Yoel Romero gururu

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı'nın Yoel Romero gururu
Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen hacamat yaptırdı

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen hacamat yaptırdı
Hazal Kaya Ayşen Gruda haberlerine ateş püskürdü!

İLİŞKİLİ HABER

Hazal Kaya Ayşen Gruda haberlerine ateş püskürdü!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0