Ayşen Gruda'nın cenazesinde fotoğraf kavgası!

Usta oyuncu Ayşe Gruda bugün Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedildi. Birçok ünlü ismin katıldığı cenazede fotoğraf kavgası yaşandı.

Zincirlikuyu Camii'nde Ayşen Gruda'nın cenaze namazı kılındı. Düzenlenen törene etraftan vatandaşlarda katıldı. Aynı zamanda törende olan ünlü isimlerle fotoğraf çekilmek isterken kısa bir tartışma yaşandı. Bir kadın fotoğraf çektirmeye yanaşmayan ünlülere "Selam bile vermiyorsunuz. Nasıl insanlarsınız siz! Ne olacak çocuklar fotoğraf çekilse" sözleri ile tepki gösterdi.

Ayşen Gruda cenaze

Ayşen Gruda cenaze

Bunun ardından usta oyuncu Işıl Yücesoy, "Siz buraya fotoğraf çekilmeye gelmişsiniz ama bizim acımız var. Lütfen saygı duyun" şeklinde tepki göstermesine rağmen kadın "Gazeteciler çekiyor, bir şey demiyorsunuz. Biz sizi çekince sinirleniyorsunuz"  sözleri ile tepkisini sürdürmeye devam etti. 

Tiyatronun büyük kaybı! Fuat İşhan vefat etti...

İLİŞKİLİ HABER

Tiyatronun büyük kaybı! Fuat İşhan vefat etti...
Kate Winslet 7 yıl sonra seyirci karşısında!

İLİŞKİLİ HABER

Kate Winslet 7 yıl sonra seyirci karşısında!
Yonca Lodi'nin babası hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Yonca Lodi'nin babası hayatını kaybetti!

BİR YORUM YAPIN 3

muhammed 4 yıl önce

yani cenazede çok büyük terbiyesizlik yapmış kadın tam edepsiz ayy böylelerini cenazeye alınmasın oyuncuda olsun insan insana böyle yapmaz

Tespit 5 yıl önce

Beyin yanmış, toplumda bu gibi insanların olması normaldir ve olmalıdır da. Yeter ki zarar vermeden yaşasınlar. Resimler videolar çekiliyor haberi yok sağ ve sol omuzdan. Ölen sanatçılar bazen üzer, bazısıda sadece ölür.

Yakub 5 yıl önce

Cenaze de ağlanır. Ciddi durulur gülünmez. Matem yeri olduğu için tartışılmaz. Ha fotoğraf? Bu problem büyük problem. Insana saygı şudur. Izinsiz fotoğraf çekilmez! Fotoğraf video kavgaları büyük problem. Mesela Uygunsuz halini dünyaya gösteren edepsiz , uygunsuzun biranda edepli olduğu aklına geliveriyor. Yani özel hayata saygı kanunu acilen çıkmalı. Batının hastalığı bize bulaşmasın. Şöhret MENFAAT için herşey yapılır mantığı olamaz.

Toplam 8 beğeni