Burak Özçivit Osman Gazi'ye hazırlanıyor

TRT 1 ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanan Diriliş Ertuğrul'un başrol karakterine hayat verecek olan Burak Özçivit dizideki Osman Gazi rolü için eğitim almaya başladı.

Ekranların reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul'un final yapmasından sonra önümüzdeki sezon, Osmanlı'nın kuruluş yıllarının anlatılacağı dizide yer alacak olan Burak Özçivit, çalışmalara başladı.

Burak Özçivit

Burak Özçivit

Osman Gazi'ye hayat vermeye hazırlanan Özçivit, aksiyon sahneleri için Çekmeköy'de bulunan çiftlikte kılıç ve at binme dersleri alıyor. Alınan haberlere göre; Haftanın üç günü eğitim gören Özçivit'e üç eğitmen de eşlik ediyor. O döneme ait kitap ve begeselleri de izleyen Özçivit, ilerleyen zamanlarda ise tarihçilerle bir araya gelerek rolüne çalışacak. Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan yapım için Özçivit, nisandan itibaren role inandırıcılık katmak için kabuğuna çekikecek.

Nebahat Çehre isyan etti: Varoş olmak istiyorum

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre isyan etti: Varoş olmak istiyorum
Tarkan'dan 4 milyonluk 200 bin TL'lik sefer

İLİŞKİLİ HABER

Tarkan'dan 4 milyonluk 200 bin TL'lik sefer
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 20

Salim 5 yıl önce

Yakışır.

Toplam 1 beğeni

Tkyrkyyldz 5 yıl önce

... Sinemaciymissiniz gibi ici bos kocaman konusmayin , inin yesilcam kursusunden ... Burak iyi secimdir Mehmet bey ve ekibi daha cok tecrube birikintisiyle Dirilis osmani bes yildizli Dunya dizisi yapar evvelAllah ..Not; Goze takilmasin Burak kardesin dudak alti ortasinda sakali pek yok oraya sakal ekleyin tamamdir ... Haydi hayirlisi olsun ...

Toplam 1 beğeni

ismail 5 yıl önce

Burak özçivit gider bu role bence.

Baha 5 yıl önce

Dizi süresini 1 saate indirip daha kaliteli ve gerçeğe uygun bir senaryo ile yapılması lazım. İslam şeriatını düstur edinmiş insanlara, dizide dünya kadar haram işletiyorsunuz. Dünyadaki müslümanlar Osmanlıyı yanlış tanıyor sizin yüzünüzden. Ya doğru dürüst yapın ya da ecdadımıza bulaşmayın. Kazandığınız paralar başınıza bela olur.

Toplam 11 beğeni

Birisi 5 yıl önce

Çok biliyorsan sen yap bitanede izleyelim

Toplam 0 Beğeni

Hasan 5 yıl önce

O dediğini Muhteşem Süleyman dizisinde yaptılar. Diriliş harika

Toplam 1 Beğeni

Levrok 5 yıl önce

en kötü tercih ! Lider dedigin insanin karizmasi olur, yakisikli olmaz ! Misal Halil Halit figürü cok süper olmus ! Gecin artik su light erkekleri, adam gibi adam, gür sesli bir adam secin. Ses tonuda önemli bence !

Toplam 13 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun