İrem Derici 10 gecede 1 milyon 800 TL kazanacak!

Şarkıcı İrem Derici 20149 yılına hızlıca bir giriş yaparak önce Avustralya’da konserler verecek sonrasında Avrupa turnesine çıkacak.

Geçtiğimiz akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda Dünya Şampiyonlar Kickboxs Gecesi'nde sahneye çıkan İrem Derici rekor sayıda konser anlaşmasına imza attığı öğrenildi. Ünlü şarkıcı Derici, önümüzdeki günlerde ilk olarak Avustralya'da sevenleriyle buluşup bu kıtada dört konser verecek.

İrem Derici konser

İrem Derici konser

Ardından Avrupa turnesine çıkacak şarkıcı, sırasıyla Berlin, Stuttgart, Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih, Hamburg ve Amsterdam'da performans sergileyecek. Derici; konser başına 30 bin Euro alacağı 10 konserlik Avrupa turnesinin sonucunda, toplam 1 milyon 800 bin TL kazanacak. 

Hande Yener: Nikah şahidim Demet Akalın olabilir

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener: Nikah şahidim Demet Akalın olabilir
Alişan: Ali Koç bizi kandırdı

İLİŞKİLİ HABER

Alişan: Ali Koç bizi kandırdı
Kıvanç Tatlıtuğ: 'Kendime yabancı oldum'

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ: 'Kendime yabancı oldum'
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0