Buse Varol ve Alişan doğum için ebeden ders alıyor!

Ünlü oyuncu Buse Varol'un doğumuna sayılı günler kaldı. Oğulları Burak'ı heyecanla bekleyen Buse Varol ve Alişan ebeden dersler alarak her türlü önlemi almaya başladı.

Oğulları Burak'ın doğumunu büyük bir heyecanla bekleyen Buse Varol ve Alişan, ebeden bebek bakımı dersi aldı. İkili, doğum sonrası oğullarının kordon kanını da saklayıp hastalıklara karşı önlem alacağı öğrenildi. Alişan konuyla ilgili şöyle konuştu: 
"Geçen hafta ebeyle toplantı yaptık. Kendisinden doğum sonrası bebeği nasıl tutacağımız, nasıl yıkayacağımız konusunda ders aldık. Ebe, Buse'ye de bebeğimizi nasıl emzireceğini ve doğumda ne yapması gerektiğini anlattı." 

Alişan ve Buse Varol

Alişan ve Buse Varol

Seda Sayan: Kendimi 18 yaşında hissediyorum

İLİŞKİLİ HABER

Seda Sayan: Kendimi 18 yaşında hissediyorum
Ünlü oyuncu Naz Elmas öğretmen oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Naz Elmas öğretmen oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0