Selma Ergeç: Yaz-kış soğuk suyla duş alıyorum

Popüler bir şampuan markanın yüzü olan ünlü oyuncu Selma Ergeç, markanın düzenlediği etkinliklte sağlıklı yaşamın sırlarından bahsetti.

Ünlü oyuncu Selma Ergeç yüzü olduğu bir markanın etkinliğinde, "Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Daha az çöp üretiyorum. Tabii çocuk olduktan sonra ne miras bırakmak istediğinizi düşünüyorsunuz" dedi.

Selma Ergeç

Selma Ergeç

Yaz-kış soğuk suyla duş aldığını belirten oyuncu, "Yıllardır yaptığım bir şey var. Genelde insanlar bunu yapmaktan kaçınıyor ama ben buz gibi suyla duş alırım. Bundan dolayı hasta da olmuyorum. Kışın da dahil. Kan dolaşımını hızlandırıyor. Tabii kafadan aşağıya birden su dökmemek lazım. Onun bir sırası var. Önce sağ bacak, sonra sol. Sonrasında sağ kol ve sol kol gibi..." dedi. 

Bensu Soral'ın makyajsız halini sosyal medya hesabında yayınladı

İLİŞKİLİ HABER

Bensu Soral'ın makyajsız halini sosyal medya hesabında yayınladı
Demet Evgar'dan köyden indim konsepti

İLİŞKİLİ HABER

Demet Evgar'dan köyden indim konsepti
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0