Mehmet Ali Erbil'den ilk sözler!

Ekim ayından beri yoğun bakımda tedavi gören ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz gün uyanarak sevenlerine müjdeyi vermişti. Erbil'e Fenerbahçe Başkanı Ali Koç doğum günü sürprizi yaparak canlı yayında sorular sordu.

Evinin banyosunda düşerek kaburga kemiklerini kıran ve sonrasında eski hastalığı Kaçış Sendromu tekrar nüksetmesiyle durumu ağırlaşarak Ekim ayında yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'den iyi haber geçtiğimiz gün gelmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, aylardır hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in doğum gününü görüntülü arayarak kutladı.

Mehmet Ali Erbil ise Koç’a “Böyle kuru bir kutlama olmaz. Akşam yenin de öyle kutlayın” diye karşılık verdi. Başkan Koç daha sonra görüntülü konuştuğu Erbil’e yanındakileri göstererek onların da doğum gününü kutlamasını istedi.

ERBİL'DEN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Bugün Mehmet Ali Erbil'in doğum günü. 61 yaşında giren Erbil için hastane odasında doğum günü partisi düzenlendi. Mehmet Ali Erbil doğum günü nedeniyle aylar sonra sosyal medyadan paylaşım yaptı.

Mehmet Ali Erbil mesaj

Mehmet Ali Erbil mesaj

Ünlü sunucu mesajında, "Bu özel günümde beni arayan, soran, dualarıyla yanımda olan tüm dostlarına sevenlerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

Cem Yılmaz'a nazar değdi! Gözü...

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz'a nazar değdi! Gözü...
Ünlü şarkıcı Alişan'dan Fenerbahçe isyanı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü şarkıcı Alişan'dan Fenerbahçe isyanı!
Sihirli Annem'in küçük yıldızları yıllar sonra bir arada!

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem'in küçük yıldızları yıllar sonra bir arada!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 9

Atakan 5 yıl önce

Allah şifalar versin Mali seni seviyoruz

Toplam 1 beğeni

Şenol 5 yıl önce

M Ali,yi SEVİYORUM Yoğun bakımda olan birisi fb soruyor la oğlim kelimeyi Şehadet getir. ali goç feneri bitirdi

Toplam 6 beğeni

Mıstık 5 yıl önce

Mahmali sevilmezmi be

Toplam 1 beğeni

Urfalı 5 yıl önce

TV izlemem pek ama yarışma programları arasında en iyi sunuculuk yapan bu adam . Hatta sinemada da başarılı . İşi dışında sıkıntıları var ama oda Avrupa’dan ülkemize gelen miras .

Toplam 2 beğeni

ahmet 5 yıl önce

"Avrupa’dan ülkemize gelen miras" ne demek?

Toplam 2 Beğeni

mert metin 5 yıl önce

milleti çok güldürdü hatta aşırıya kaçtı kızanlar oldu ama ben yinede bu adamı seviyorum.ne bilim yani ülkeye zarar verecek birisi değil

Toplam 4 beğeni

oraloğlu 5 yıl önce

nasihat: sen ahirete gittiğinde görürsün.. müşahade yakin ehlinden.

Toplam 5 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun