Murat Kekilli Suriye'deki sığınmacı kampları ziyaret etti

Ünlü şarkıcı Murat Kekilli, savaş mağduru Suriyeli sığınmacıların yüzünü güldüren ziyarette bulundu.

İHH İnsani Yardım Vakfı yetkilileriyle Suriye'nin Azize ilçesindeki sığınmacı kampları ziyaret eden Murat Kekilli, aynı zamanda orada görev yapan emniyet güçleri ile de görüştü.

Murat kekilli

Murat kekilli

Halkın yaşadığı zorlukları yerinde gözlemleyen şarkıcı çocuklarla bir araya gelerek şarkılar söyledi.

murat Kekilli suriye

murat Kekilli suriye

Savaş mağdurun çocukların ve ailelerin yaşam mücadelelerini yakından gören Kekilli "Bu insanların çok zor şartlarda yaşadığını biliyorduk. Buradaki insanların umuda olan yolculuğunu duyuyorduk. Ama buraya gelerek tüm bu yaşananlara şahit olmak çok farklı. Burada gerçekten bir yaşam mücadelesi var ama öyle böyle bir mücadele değil. Her yağmurdan sonra katlanarak devam eden hayat mücadelesi bu" sözleri ile duygularını ifade etti. 

Yaşamdan şikayet eden insanların buraya gelerek ders almalarını gerektiğini ayrıca Dünyanın da buraya kör sağır kalmasına sinirlendiğini ise "Eğer biz burada sadece bir gün yaşarsak isyan ederiz. Çünkü burası hayvanların bile ayakta zorla durduğu bir ortam. Tüm bu olumsuzluklara rağmen buradaki insanlar şükretmeye devam ediyor. Ben de bu insanlara bakarak inanılmaz şükür dersi aldım. Türkiye'de halinden şikayet eden dostlarımın buraya gelmelerini şiddetle tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan baba isyanı

İLİŞKİLİ HABER

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan'dan baba isyanı
Organize İşler 2: Sazan Sarmalı bir haftada ne kadar izlendi?

İLİŞKİLİ HABER

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı bir haftada ne kadar izlendi?

BİR YORUM YAPIN 2

Hatice soysal 5 yıl önce

Adam gibi adam

Murat 5 yıl önce

Murat KEKİLLİ adam gibi adamdır

Toplam 2 beğeni