Beren Saat Hazal Kaya'nın düğününe neden katılmadı?

Ünlü oyuncu Hazal Kaya geçtiğimiz hafta bir süredir beraber olduğu Ali Atay ile evlenmişti. Düğüne katılamayan isimler arasında Beren Saat de vardı. Beren Saat'in Hazal Kaya'nın düğününe neden gitmediği ortaya çıktı.

Geçen çarşamba günü 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Ali Atay ve Hazal Kaya'nın düğüne birçok ünlü isim yer aldı. Kaya'nın Aşk-ı Memnu dizisindeki rol arkadaşları Beren Saat ve Nebahat Çehre'nin düğüne neden katılmadığı merak konusu olmuştu. 

Dizinin oyuncuları Selçuk Yöntem, Zerrin Tekindor, Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Fettahoğlu'nun yanı sıra 'Aşk-ı Memnu'nun yönetmeni Hilal Saral ve stil danışmanı Başak Dizer de düğüne katılanlar arasındaydı. 

Kanal D'deki '2. Sayfa'nın haberine göre; Beren Saat'in Amerika'da olduğu için düğüne katılmadığı iddia edilen Beren Saat'in düğüne hiç davet edilmediği ortaya çıktı.

Hazal Kaya ve Beren Saat dizi bittikten sonra da hiç görüşmedi.

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel'in vapur keyfi

İLİŞKİLİ HABER

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel'in vapur keyfi
Ünlülerin kuaförü Cumhur Kaplan hayatını kaybetti!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlülerin kuaförü Cumhur Kaplan hayatını kaybetti!
Şükran Ovalı'dan Berkay'a Reynmen cevabı!

İLİŞKİLİ HABER

Şükran Ovalı'dan Berkay'a Reynmen cevabı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0