Uğur Güneş: Bu coğrafyanın oyunculukları daha derinden geliyor

ATV ekranlarında her Perşembe izleyici ile buluşan 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde rol alan Uğur Güneş verdiği bir röportajda Türk sineması ve oyunculukla ilgili açıklamalarda bulundu.

'Bir Zamanlar Çukurova'nın Yılmaz'ı Uğur Güneş AA'ya röportaj verdi. Uğur Güneş, kendisinin oynadığı yapımları pek izlemediğini sözlerine  ekleyerek, "Ben kendimi izlemeyi çok sevmiyorum. Çok hata bulurum. Çekilen  sahneleri de izlemem genelde. Biraz zor oluyor benim için bu. Dünya dizilerini izlerim, Netflix'ten sürekli takip ettiğim diziler var. Türk dizileri de vardı  izlediğim ama şu an kendi projemizi izliyorum sadece." dedi.

Uğur Güneş

Uğur Güneş

İnternetle beraber yeni nesil televizyon yayıncılığının devreye  girmesinden memnuniyetini dile getiren Güneş, şöyle konuştu:

"Artık sinema ve televizyon tekellikten kurtulduğu için ben çok mutluyum. Yeni platformlar kuruluyor. Oyuncular için de yeni iş alanları  açılıyor. Dünyanın herhangi bir yerinden de seyredilebiliyorsun ki bu çok  mutluluk verici bir şey aslında. Ben bunun daha da artacağına inanıyorum. Başka  bir hikayede yer alabiliyorsun. Bunun örnekleri de var zaten. Türk oyuncular  başka yerlerde oynuyor, isimleri duyuluyor. Bu bizim oyuncularımız için çok  önemli ve çok güzel bir şey. Uzun zamandır olmasını dilediğim bir şeydi."

Yılmaz akkaya

Yılmaz akkaya

Güneş, Türk dizileriyle yabancı yapımları kıyaslayarak, şunları kaydetti:

"Bizim daha iyi işlerimiz de var, ancak süre sıkıntımız var. Süreyi  doldurmak zorunluluğu var bizde. Uzun süreler çekiyoruz. Senaryolar çok uzun süre  yazılıyor ve bu artık haliyle hikayeyi bazen sıradanlaştırıyor. O da çok normal. Kısalmadığı sürece hep böyle devam edecek ama bence bizim dizilerimiz ve  filmlerimiz, yurt dışıyla yarışabilir halde şu an. Şuna inanıyorum ben, bu  coğrafyanın veya Orta Doğu'nun oyunculukları daha içten ve daha derinden geliyor. (Oyunculukları) Gerçektir. Mesela ben, bir İran filmi izliyorum ve diyorum ki  'Sen bu duyguyu nasıl verebiliyorsun.' Çünkü adam yaşamış zaten o duyguyu daha  önce. O dönemi yaşamış. O yüzden o kadar doğal geliyor ki. Ama ben bunu Avrupa  sinemasında çok fazla görmedim ya da bana yabancı geliyor bilmiyorum. Belki de  ben bu topraklarda büyüdüğüm için böyle geliyor. Duygu konusunda biz çok daha  ilerdeyiz."

Başak Sayan oyunculuğu bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Başak Sayan oyunculuğu bıraktı!
Burcu Biricik: Eğlenceli erkekle evlenin

İLİŞKİLİ HABER

Burcu Biricik: Eğlenceli erkekle evlenin
Pedro Alonso, Boğaz'a karşı üç çeşit mantı yedi

İLİŞKİLİ HABER

Pedro Alonso, Boğaz'a karşı üç çeşit mantı yedi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0