Okan Kurt'a kötü haber! 5 milyon lirayı ödemezse...

Ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt, yargılandığı karşılıksız çek davasında ceza aldı. Kurt, eğer mahkemenin verdiği 5 milyon 267 bin TL’lik adli para cezasını ödeyemezse hapis yatacak.

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında borçlar nedeniyle Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt, MARTAŞ Nakliyat’ın hissedarı olması nedeniyle babası Abdi Kurt ve kardeşi Ozan Kurt’la yargılandıkları karşılıksız çek davasında ceza aldı. Konkordato talebinde bulunan Martaş Nakliyat Turizm İnşaat Tarım Ürünleri şirketinin 6 çeki bir akaryakıt dağıtım şirketine verildi. 

Okan Kurt ve Demet Akalın

Okan Kurt ve Demet Akalın

Ancak çekler karşılıksız çıktı. Karşılıksız çıkan çekler nedeni ile İstanbul Anadolu 9. İcra Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Şirket avukatı Mustafa Büyükbaş’ın hazırladığı dava dilekçesinde, üç sanığın cezalandırılmaları istendi. Kurt ailesi adına dosyaya savunma sunan avukat Mehmet Durmaz ise, Martaş Nakliyat’ın konkordato sürecinde olduğunu belirterek, bu davanın sonucunun beklenmesini istedi. 

Mahkeme tarafların savunma ve delillerini aldıktan sonra önceki gün ikincisi yapılan duruşmada kararını verdi. Mahkeme üç sanığa 5.267.500 TL adli para cezası verdi. Paranın ödenmemesi halinde, adli para cezası hapis cezasına dönecek. Üç sanık 6 çek için toplam 9 bin gün hapis yatacak. Mahkeme ayrıca, baba Kurt ve oğullarına çek düzenleme yasağı da getirdi. 

Hakan Çalhanoğlu: Dünyanın en harika annesi!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Çalhanoğlu: Dünyanın en harika annesi!
Meghan Markle'den 5 günlük baby showera 500 bin dolar!

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle'den 5 günlük baby showera 500 bin dolar!
Yeşim Salkım'ın Demet Akalın ile Alişan'a yanıtı!

İLİŞKİLİ HABER

Yeşim Salkım'ın Demet Akalın ile Alişan'a yanıtı!
Derya Uluğ'a 33. yaşına özel kutlama!

İLİŞKİLİ HABER

Derya Uluğ'a 33. yaşına özel kutlama!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Yusuf 5 yıl önce

Bu parayı bana verin ben 50 sene yatarim

hakkı sever 5 yıl önce

duyanda birşey zannedecek. 5 trilyon borcu ödemektense 9 gün yatar çıkar. sonra da ben temizim der.

Murat 5 yıl önce

9000 gün 24 sene yapar 3e böl 8 sene kişi başı hapis yapar

Mahmut 5 yıl önce

9 değil 9000