Ünlü şarkıcı Ege battığını canlı yayında açıkladı

Uzun yıllardır müziğe ara veren Ege, Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa magazin programında bütün birikimini nasıl batırdığını anlattı.

Müziğe ara verip zeytinyağı işine giren şarkıcı Ege, nasıl battığını ve başına neler geldiğini konuk olduğu programda itiraf etti. 

Ege

Ege

İŞTE EGE'NİN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI...

"Ben zeytinyağı işine girdim ve battım. Baktım bir süre sonra üç ayda zeytinyağından kazanacağım parayı bir gecede sahneden kazanıyorum kendi kendime ‘Ne uğraşıyorsun’ dedim, bıraktım. 

Ama önemli iki ders aldım. Birincisi Türkiye’de zeytinyağını en iyi bilenlerdenim… İkincisi aldığım en önemli ders ‘bildiğin işi yap’ oldu. Çok büyük paralar batırdım, bütün birikimim gitti.

ege

ege

Benim yeniden başlayabilmek gibi bir özelliğim var hayata buna alışık olduğum için zor olmadı toparlanmam.  Üç yıl sadece zeytinyağı işiyle uğraştım. Konser vermek yerine bu iş için fuarlara gittim yeni şeyler öğrendim. 

Bu olayın üzerinden 4-5 yıl geçti. Bırakmamdaki en önemli neden de şudur; Çok önemli bir kurumdan 5 bin şişe sipariş geldi. Bizim ürünler de öyle ucuz değil 55 Euro falan… Alıcılarla bir toplantı yaptık. Ben başladım anlatmaya, ‘üç bin yıllık şişeler 55 saate yapılıyor, ürünümüz 8 ayrı işlemden geçiyor, organik sertifikaları var’ dedim."

ege

ege

Tuba Ünsal saçlarını beyazlatan filmiyle beyaz perdede!

İLİŞKİLİ HABER

Tuba Ünsal saçlarını beyazlatan filmiyle beyaz perdede!
Özge Gürel şiddete uğrayan kadınlar için oynayacak!

İLİŞKİLİ HABER

Özge Gürel şiddete uğrayan kadınlar için oynayacak!

BİR YORUM YAPIN 0