Usta oyuncu Aytaç Arman vefat etti!

Yeşilçam'ın usta ismi Aytaç Arman 2 Şubat'ta yoğun bakıma kaldırarak durumunun ağır olduğu bilgisi verilmişti. Türk sinemasının usta ismi Aytaç Arman hayatını kaybetti.

Türk sinemasının birçok dizi ve filmde rol alan Aytaç Arman yaşamını yitirdi. Uzun süredir kanser tedavisi gören Aytaç Arman verdiği yaşam savaşını kaybetti. 69 yaşında olan Arman'ın akciğer kanseri olduğu öğrenildi.

AYTAÇ ARMAN KİMDİR?

1966 yılında Tarsus'ta bir boya fabrikasında işçiında Mimarlık ve Mühendislik fakültesinde okurken Ekstra Ekspres gazetesinin açtığı artist yarışmasında ikinci oldu.  Aytaç Arman, 1974 yılında Süreyya Duru'nun yönettiği, Perihan Savaş ile baş rolünü paylaştığı "Bedrana" adlı film; 11.Antalya Altın Portakal Film Yarışması'nda En iyi 2. Film" ödülü aldı. 1977 yılında baş rolünü Semra Özdamar'la paylaştığı; Süreyya Duru'nun yönettiği "Kara Çarşaflı Gelin" 14. Antalya Altın Portakal Film Yarışması'nda "En İyi Film" ödülü kazandı.  Aytaç Arman, rol aldığı bir çok sinema filminden başka bir çok dizide de oynamıştır. Aytaç Arman, evlidir. Bir oğlu vardır. 

Azra Akın bebeğini ilk kez gösterdi!

İLİŞKİLİ HABER

Azra Akın bebeğini ilk kez gösterdi!
Aslı Hünel oksijen alarak sahneye çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Hünel oksijen alarak sahneye çıktı!
Meghan Markle ve Prens Harry'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu

İLİŞKİLİ HABER

Meghan Markle ve Prens Harry'nin bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

misafir 5 yıl önce

allah rahmet eylesin

Toplam 2 beğeni

yunus 5 yıl önce

Siyasete laf yetiştirmeyen,ideolojisini belli etmeyen sadece ve sadece işine odaklanan sanatçılardan biriydi.Allah rahmet eylesin,günahları varsa affetsin.Oyuncak arabanın uçurumdan yuvarlandığı bir filmdeki anı ile aklımıza kazınmıştı.

Toplam 2 beğeni

... 5 yıl önce

Allah rahmet eylesin ,son derece efendi düzgün görünümlü biriydi ,sansasyonl hiçbir yanını görmedim duymadım..

Toplam 3 beğeni